Много къса клечка изтеглихме...

Много къса клечка изтеглихме...

Абсолютният геноцид към населението продължава с пълна пара единствено в България. Никаква помощ отникъде за бедстващото население, което, дори сега, отказва да се събуди и единствената му форма на протест е да не спазва напук карантината, и да пише глуповати постове във Фейсбук.

Италия - Адът на пандемията?

Италия - Адът на пандемията?

Много е интересно, че всички "новинарски" агенции съобщават някакви страшни данни за хилядите починали от вируса, без да споменават никакви данни за нормалната смъртност според статистиките! И понеже Италия се води АДА на "пандемията" , вчера реших да проверя каква е смъртността в Италия, при нормални условия, и да я сравня с пиковата смъртност в момента !

Анри Гено: Крахът на икономиката ще добави катастрофа към катастрофата

Анри Гено: Крахът на икономиката ще добави катастрофа към катастрофата

"Ще направим най-лошата услуга и на науката, и на политиката, ако повтаряме отново и отново: “Правим това, което ни кажат лекарите”. Защото за науката е свойствено да бъде опровержима. Защото науката не е истината, а метод за търсене на истината. Защото никога няма научно единодушие, още повече за непознато досега явление. Както във всеки процес на научно откритие, лекарите напредват пипнешком. Със същата наука и същия успех Южна Корея избра масовия скрининг пред пълната карантина. Медицината осветлява, както може със своите средства. Но не решава, защото тя е само едната страна на проблема.

УРСУЛА И ЖАН-КЛОД – СРАВНИТЕЛЕН АНАЛИЗ ИЛИ КАК МОЖЕХМЕ ДА ИЗБЕГНЕМ ВИРУСА

УРСУЛА И ЖАН-КЛОД – СРАВНИТЕЛЕН АНАЛИЗ ИЛИ КАК МОЖЕХМЕ ДА ИЗБЕГНЕМ ВИРУСА

А какво имаме сега като председател на Комисията в тази най-страшна криза. Урсула фон дер Лейен. Германските й сънародници без много такт в бирариите и, особено, през месец октомври я наричат Мама Зайка. Да имаш седем деца не е най-характерното поведение за този континент. Госпожа Лейен също така е докарвала германската армия до фалит. Което в миналото всъщност се е случвало и на далеч по-опитни от нея.