ОТКАЗЪТ

ОТКАЗЪТ

Решение, променящо историята е да станеш хайдутин, политик или да напишеш “Записките”, да станеш Вела Пеева, да си късоглед и да стреляш, да си ятак или дисидент, разказващ вицове. Да си уверен, че ти трябва и друго, освен хладилник, телевизор и кенеф - тази свещена Троица на днешния българин.

Граници на човешката низост

Граници на човешката низост

Все някой е писал тези гадости, все някой е ретуширал тези "снимки". Питам се дали кандидатът за главен прокурор г-н Иван Гешев ще изрази някакво отношение към тези, които имитираха "контрапротест" в негова защита, защото, ако не го направи, ще считам, че търси и се нуждае от защитата на точно такива същества, които ми е трудно да нарека хора.

Некои съображения за "бомбата" в "Пик"

Некои съображения за "бомбата" в "Пик"

Въпросът дали тези снимки са на приятелката на кандидат кмета (или дали всяка от тях) не е изяснен. Пуснати са в международен порносайта XHamster преди 6 години във фотогалерия "български момичета" от регистриран потребител австралиец.

ПИКова ПОБЕДА

ПИКова ПОБЕДА

По същество да припомня, че през тази агенция минават с благословия от високо всички сценарии за отстраняване на неудобни. Оттам минават гадости и лъжи. Рушат се кариери, съдби, авторитети. Публикуват се снимки от преследване на жени с техните деца. Посочват се мишени. Спусъкът е натискан многократно.