Лицето на новите леви

Лицето на новите леви

Нямаше кой да каже на левите преди 100 години, че са идиоти. И днес няма кой да каже на днешните леви, че са жалко подобие на онази старата кървава идея за справедливост, лишена от всякаква справедливост. Новите леви днес са на власт с еко идеологията си, джендър бълнуванията си, с нечестивата лакомия да програмират децата така както нито един фашист или комунист не е мечтал.

MERKEL MUSS WEG

MERKEL MUSS WEG

Lentata.com препубликува този текст на Мартин Карбовски, написан още през юли 2016-та. 2 години по-късно всичко си е същото. И нуждата от посланието - Меркел трябва да си ходи. Защото, както казва Карбовски - политик като нея е мечта за враговете на Европа.

ДЖЕНДЪР-мерия като жандармерия

ДЖЕНДЪР-мерия като жандармерия

Отбележете си - джендър-мерията не е персонифицирана войска, няма конкретна битка и няма предводители. Няма и един, примерно, войнстващ хомосексуалист или представител на третия пол, който да излезе с лицето си и да каже - боря се за моите и на братята ми права.

БОРИСОВ ТРЕТИ (пол)

БОРИСОВ ТРЕТИ (пол)

Днес искам да питам отново с какво ще остане Борисов в историята? Не е заяждане. Ще остане ли Борисов в историята с неща като третия пол? Само с това ли? Или с магистралите ще остане? Колко километра магистрали направи Борисов - сметнете дали е достатъчно за историята.

ЯЙЦА НА РЕВОЛЮЦИЯТА, ЯЙЦА НА ПРОМОЦИЯТА

ЯЙЦА НА РЕВОЛЮЦИЯТА, ЯЙЦА НА ПРОМОЦИЯТА

Колко струва маслото и кашкавалът днес в Иран? Дали са по-скъпи от нашите? Медиите мълчат. У нас няма скорошни изследвания за потребителската ни кошница. И тези изследвания изчезнаха. Но едно е ясно - когато цената на яйцето мине 33 стотинки - някои народи почват революция.