Д-р Иван Генов: Правителство на скелетите. Все повече ще ни обвързват с украинските мъртви полета

Д-р Иван Генов: Правителство на скелетите. Все повече ще ни обвързват с украинските мъртви полета
04-07-2024г.
0
Гост-автор

Политическият гардероб на ГЕРБ е претъпкан със скелети. По рождение неговият кабинет е праисторически (с изтекъл срок на годност), абсолютно неадекватен на времето – нашето и международното. Динозавърчетата, ако минат през ТЕЛК, ще получат моментално над 100% инвалидност. И те, разбирате ли, ще ни водят нанякъде – в пустотата с дъх на пачки и кюлчета, все повече ще ни обвързват с украинските мъртви полета и по-точно ще ни тикат в отвъдното.

Поредното правителство на ББ е наглост и оскърбление към нацията. Напомня габровска „мъдрост“, сочни магистрали, весели момичета и момчета. Съставът му доказва, че и служебният кабинет е на ГЕРБ. Като цяло застоял пресован въздух под налягане, от нерадостното минало.

Правителство на еднополюсния свят, робски подчинено на отмиращия хегемон, на феномена „Байдън“. С осакатена външна политика без живителна източна посока и със самоубийствен антируски вирус. Кабинет на българското безвремие, на контролирана агония на ДП и ББ, да чакат пред затвора, а не да са вътре в него. Наведени до под земята пред Посолството.

Но народът не е биологична лаборатория за антихуманни експерименти, целящи коренна промяна на българската цивилизационна идентичност. Народът не трябва да се третира като негоден материал за нормално човешко съществуване. Събуждането му е неизбежно!

България все още има голям шанс, стратегически карти в лицето на държавния и духовния глава. Генерал Радев и Негово Светейшество патриарх Даниил са спасителите на съвременна България. Мракобесието, олицетворено от двойката Зеленски-Вартоломей, няма да надделее у нас. То е позорно клеймо за петата колона в нашето Отечество.

Дори и от това Народно събрание скелетите получиха черен картон.

Автор: Иван Генов, доктор по международно право. Гост-автор на КритичноБГ

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.