"Денят на Европа" е празник на безбройните евробюрократи

11-05-2024г.
8
Лентата

На 11-ти май, на Деня на Светите братя Кирил и Методий, ще се проведе опасно чалга и долно събитие за деца и хора от всички възрасти, на което обикновено се разпространява райски (адски) газ, алкохол и евентуално наркотици на малолетни.


Партито ще се проведе в клуб Еуфория, на ул. Иван Денкоглу 12, от 18:00 часа, с участието на пошлата и срамна чалга певица - Теди Александрова. Родители, запазете децата си от това падение, призовават от фондация „Нашият Дом е България“.

Тъжно е, че на този ден Будителството, Просветата и Просвещението от страна на Св. равноапостолни и славянобългарски просветители Кирил и Методий ще бъдат противопоставени с приспиването, принизяване и деградацията на съвременните деца на България чрез мерзките послания на чалгата, липсата на християнско образование в училищата и отровата на наркотиците и алкохола.


Това намаляване на жизнените и духовни сили на децата води към сигурно оглупяване, развращаване, деградиране, а понякога до трайни увреждания, осакатяване, психически деформации и греховно падение, депресивни състояния и дори суицидни настроения!


Да спрем духовното и физическо убийство на децата на България! Затвор за продаващите „райски“ газ (адски газ) и алкохол на деца! Да спрем гнусната чалга в детските дискотеки! Не съблазнявайте децата!, призовават още от фондацията. Долу ръцете от децата на България!


„А който съблазни едно от тези, малките, които вярват в мене, за него е по-добре да му окачат воденичен камък на шията и да го хвърлят в дълбините на морето.“ Матей 18:6 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.