Енергийният проблем е изкуствено създаден проблем

Енергийният проблем е изкуствено създаден проблем
20-10-2022г.
0
Анастасия Гешева

Енергийният проблем е изкуствено създаден проблем, точно както изкуствено беше създаден проблемът с вируса. И точно по същата схема на масирано въздействие върху страха на хората за живота и здравето им са подготвени и други планове за тормоз, влияние и в крайна сметка подчинение на масата хора. 
Газ има.
Петрол има.
Всички ресурси има достатъчно.
Зърно има.
Храна има изобилно.
Климат има.
Здраве има.
Проблемите идват от това, че шепата хора налагат насила начин на решаване на процесите в живота и така се стига до това, което от 3 години е реален живот в страх и чрез страх. И сега така правят, като отхвърлят начините за снабдяване с енергийни ресурси в най-различни видове погрешни решения. И утре така ще направят с чувството за глад, с чувството за отношение към Природата, наречено климат и прочие.
Проблемите с вируса не дойдоха от вируса.
Проблемите дойдоха от НАПЪЛНО ПОГРЕШНОТО МАСОВО ОБЩЕСТВЕНО РЕАГИРАНЕ НА ВИРУСА.
Проблемите дойдоха от лечението на вируса, от протоколите, които се разписваха от СЗО и се налагаха силово във всяка държава. След това дойде ваксинирането и прочие, да не се повтарям. Проблемите дойдоха от напълно погрешното затваряне, дистанциране, спиране на държави, икономики и живот, разкъсване на връзките между хората. Проблемите дойдоха от всяването на паника, ужас и страх. ЕЖЕДНЕВНО! И досега няма нито един подведен под отговорност никъде в света от щабове и тумби по телевизорите, които всяваха паника и страх. Никой не ги закача.
Сега с газа е същото.
Абсолютно същото!
Разиграват се проблеми с напълно погрешни решения. Всява се паника и страх за зимата, за усещането за студ и уют. Говори се за ограничения на температурата за затопляне, лимити и прочие, при положение, че газ има изобилно и то не само руска. Всякаква. 
И сега се налагат общи за всички решения, разликата е че сега две трети от света не желае да се съобразява, само Европа и колониите останаха.
Води се умишлено напълно погрешна енергийна политика, за да се управлява чрез страх и да се въведат нови нива контрол.
Винаги има враг.
Вирусът беше враг.
Но!
Още от първите дни врагове бяха определени. Това бяха нежелаещите мерки, разумните гласове, отказващите да се подчинят, поставящите под съмнение лекари и общественици, които бяха буквално демонизирани и преследвани. Врагове бяха всички, които не правиха това, което се казваше по телевизорите да се прави.
И сега е същото.
И сега има враг.
И сега телевизорите определя отношението към този враг.
Следващата криза ще бъде за храна. При положение, че светът е пълен с храна!
Следващата ще бъде за климата. Напълно изкуствена и измислена криза.
Следващата ще бъде за самота, разделянето на хората.
Елементарно е.
Управление чрез страх.
А всъщност всичко си е наред. И всичко може да бъде решено, уредено, осъществено. Няма никакъв проблем.
Благодарение на една приятелка този пост видя бял свят.

   

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.