ГЕНИАЛНО. КОНГЕНИАЛНО. ШЕНГЕНИАЛНО.

ГЕНИАЛНО. КОНГЕНИАЛНО. ШЕНГЕНИАЛНО.
29-12-2023г.
0
Мартин Карбовски

Повечето наши черни братя вече пътуват със самолет до ягодовите полета на Европа. За да бъдат добри работници там.
Те вече ще пътуват със самолета без граница. Защото нямат Шенген.
Те отиват на запад. А у нас от запад, тук на изток, идват други черни братя. Афганистанци. Те дали ще искат да заместят нашите родни черни братя в занимания, характерни за черните ни братя?
Това е гениално. Европа ще ме накара да съжалявам за нашите си български цигани.

Медиите говорят от сутрин до вечер за Шенген. Защото когато някой лъже, той го прави по най-глупавия начин - с много думи. До нова година трябваше да бъдем приети в Шенген и да имаме дата за еврото. Ясни задачи. Но няма да стане така. И по най-жалкия начин премиерът лъже, габриелът лъже, някой от ДПС лъже, Асен лъже, а Борисов не лъже. Той днес в стара Загора оправдава колегите си, че били нови в управлението и избързали с новината. 

Но когато Борисов не лъже, журналистите лъжат. От Франция, от Брюксел, от Лондон и Страсбург - лъжат, все едно им се плаща добре. А не им се плаща добре.
Конгениално.  Журналистите мътят камъните на амнезията. Нищо няма да се излюпи, но и никой няма да помни, че лежахме на тия яйца. Конгениално, наистина.

Всичко това си има спонсор. Той е дотам гениален спонсор, че можете да го наречете ШЕНГЕНИАЛЕН. Това е човек, който когато трябва да се нахрани, отива в тоалетната. Наема най-неподходящите хора, слага ги на най-неподходящото място и чака нещо. Това е българинът, по точно българският избирател. Той избра тези политици, които не могат нищо.
Всички неможачи, лизачи, лъжци и журналисти, измислящи нови ибрицизми на тема Шенген в момента са на работа.
А Българинът е шенгениален. И чака. 
Чака-рака.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.