КАКЪВ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ Е ТОВА?

КАКЪВ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ Е ТОВА?
14-07-2023г.
18
Мартин Карбовски

Ако аз не мога да правя интервюта с когото си искам - какъв европейски съюз е това?

Ако искате импийчмънт на Президента, защото той вижда войната по друг начин, не като вас, ако искате да махнете политика с най-високо доверие наоколо, ако го мразите и обиждате заради знамето на пилона, а доверието към вас е 16% - какъв точно европейски съюз е това?

Ако искате да забраните партия, която и да е тя, заради антисемитски колаж в социалните мрежи, правен и пуснат от незнайно кой провокатор - какъв точно демократичен Евросъюз е това?

Ако Бойко Борисов е председател на комисията по европейски съюз, бюджетната е на ДПС, опозицията не получава нито една комисия - какви демократи сте точно, в кой точно и колко мечтан Европейски съюз?

Ако сте се борили Борисов да падне преди три години, а сега тихо работите с него, ако смачквате скандала с къщата в Барселона, ако някак си ДПС се оказа ваш сериозен партньор, а като Мирчев сте се борили с храсталака на Доган на Росенец - какви точно демократи сте, за колко силна България?

Ако искаш да дадеш оръжие на Украйна и криеш какво и колко даваш, каква точно европейска политика е това, при положение, че всички европейски държави обявяват ясно какво дават - каква Европа си мислиш, че си?

Ако си решил, че можеш да разполагаш с бюджети за помощ за чужда страна, (а бюджетът е от нашите данъци), ако раздаваш машини и оръжие безплатно, (а то е плащано от бюджета и от данъци), ако си решил да даваш всичко, което ти поискат и дори не питаш за компенсации - ти за какъв тук справедлив Евросъюз ми говориш?

Ако не признаваш написаното от мен и свободата на другите да мислят различно от теб… какъв европейски съюз е това?
Скапан.

Защото лъжете, че това е европейски съюз. Съюз на военните тайни, на забраните, на гоненията, на контролираните медии, на послушните журналисти, на дюдюканията, на лова на вещици и на модерните демократи, които спят с крадците на национално имущество и европлащания.  ЕС на подаряващите военна техника, ЕС на войната и новия задължителен интернационализъм, ЕС на крадците на магистрали и на лъжците, които колаборират с тях.

Ако ме плашиш с външна заплаха, как някой щял да дойде тук и да ни завземе, и затова още повече трябва да се жертваме, и за това още по-добре е да нямаме оръжие, (на нас не ни трябва!)… 
… охоо, това прилича на друг съюз, не може да е европейски.

Ами това не е европейски съюз. Прилича на съветски съюз. Много прилича, много. Страшна работа, едно към едно.
Да, в Съветския съюз досега да са ме арестували. 
Е, чакам ви, нямам илюзии.

П.П. Лично аз, познавайки съветския модел искам да благодаря на американците, че не са като съветите. И ако американците оставят нещата в ръцете само на нашите партийни партизани, досега тука щеше да се лее кръв.
Но и американците трябва да знаят - нашите нови комунисто-фашисти, организатори на това, което тук наричат ЕС - са на път да повторят всичко, което беше гадно и безчестно през съветската епоха. Те просто не могат друго да правят - освен да правят тоталитарна държава, живееща в скапан съюз.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.