Кирил Петков заминал за Братислава, а там - Урсула

Кирил Петков заминал за Братислава, а там - Урсула
28-05-2023г.
12
Лентата

Веднага след излизането на скандалните записи от Националния съвет на “Продължаваме промяната” Кирил Петков замина за Братислава.

Това стана ясно, след като журналистката Мария Цънцарова обяви, че имали уверението, че Петков ще участва при нея, за да говори за събитията от изминалата седмица, включително по изтеклите записи и замразяването на преговорите от страна на ГЕРБ-СДС.

„Имахме потвърждение. В последния момент от пресцентъра на ПП казаха, че Петков няма да дойде. Причината - заминал на непланирано пътуване в чужбина“, заяви Цънцарова в ефира на Би Ти Ви.

Впоследствие при срещана на репортер на “24 часа” с Кирил Петков в самолета…Петков обяснил, че отива да открива структура на ПП в Братислава. Интерсен и ненадеен факт, при все, че е известно, че ПП нямат добре развита  структура из цяла България.

Но може би загадката се разплита от следната снимка: 

Каква изненада! По същото време, в което Кирил Петков отива в Братислава, там е и Урсула Фон дер Лаейн.

Естествено само напълно злонамерени хора виждат в това някаква връзка и не можем да се съгласим, че Петков е там за “инструктаж” и “извинение” за изтеклия запис, в който се цитира разговор между Кирил Петков и Урсула.

Абсурд, абсурд, не е това. Просто два факта, две събития са се случили по едно и също време… Не ли?

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.