Не ми дреме за Путин. Но за България ми е болно

Не ми дреме за Путин. Но за България ми е болно
07-11-2022г.
0
Георги Зафиров

ВНИМАВАЙТЕ, УКРАИНСКИ ТРОЛОВЕ!
Ако покажете истината за нашите украински "БЕЖАНЦИ" в България, или по българското черноморие- ще бъдете залят със заплахи по ваш адрес и то от фалшиви профили във Фейсбук! Ще ви бъде обяснено как защитавате режима в Русия и колко лош е Путин... Тук е мястото да вметна, че въобще не ми дреме за Путин. Но за България ми е болно, защото това е нашата родина, а тези украински тарикати правят на глупаци цялата нация. Тези хора само консумират в нашата родина и ползват нашата майка като евтина пр*ст*т*тк@. Някои от тях са вече 8 месеца в България и не са положили и грам усилия да научат и дума на български. Та за каква интеграция говорят днес, че и плакати издигат в тази посока?
Тези хора са добре организирани от организации, близки до посолството на САЩ и са много добре обслужвани от българските медии с редки изключения. Последните репортажи на БТВ и НОВА, както и държавната БНТ го потвърждават. По тези медии се представи гледната точка на Украинските бежанци без да се потърси мнението на местното население. Шофьор на такси в Приморско сподели, че бежанците отдават имоти под наем и живеят безплатно на хотел в града. 
Тук възниква въпросът къде е държавата и трябва ли да премълчаваме тези истини? Органите на реда охраняват украинската общност, но за тази охрана плащаме ние българите. Дори и забравените българи, карловските села, плащат за почивката на нашите храненици.  Да е ясно- парите от Европа не стигат за разходите на нашите почиващи!
Тези пари отдавна свършиха и справките го доказват. 
Да е ясно и друго, че изпращането на бежанци в България е държавна политика на Украйна. Това е по модела на кукувицата- изпращат си народа тук за изхранване и грижа и то много добре организиран с ясното съзнание, че нанасят вреда на бюджета на България. Дори ни вменават вина, че трябва да помагаме задължително на Украйна и в противен случай подкрепяме един агресор. По- голяма нелепост няма на света. Нашият васален политически елит ни насажда същата теза. Това е и тезата, която ти представат и неправителствените организации, поддържани от чужди посолства.
Това е и схема за източване на националния бюджет и в нея участват хотелиери и тези организации, а бежанците са само средство в случая!
Но въпреки всичко, внимавайте! Осмелите ли се да кажете истината, ще бъдете обект на заплаха от украински тролове и то на наша територия!
ПП
Щом тези мъже, почиващи активно в България обичат толкова много своята родина, какво правят тук? Фронта в Украйна ги очаква! В Украйна те са престъпници по смисъла на закона-всеки мъж от 18 до 60г задължително подлежи на мобилизация и трябва да е на фронта- да защитават своята родина от руския агресор. Съдбата на Украйна е във вашите ръце, почиващи в България, Европа и света!

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.