Николай Марков: Цялата измама ще чуете лично от мен от трибуната на Народното събрание, съвсем скоро

Николай Марков: Цялата измама ще чуете лично от мен от трибуната на Народното събрание, съвсем скоро
11-06-2024г.
8
Лентата

Официално изявление! 

Изборите за 50 НС в Република България бяха фалшифицирани от "Информационно обслужване" АД по поръчка, което е държавна структура. 

Причината за блокирането на преброяването през нощта и създадения невиждан досега хаос са ВИСОКИТЕ ПРОЦЕНТИ ПОДКРЕПА ЗА ПП "ВЕЛИЧИЕ". 

Ще разкрия цялата схема на измамата, поръчителите, изпълнителите и логистиката - засечени по време и място. Това деяние е съставомерно  по смисъла на Наказателния Кодекс. Освен тази отговорност замесените лица ще поемат и другата, за която предупредих. 

Няма да отстъпя нито крачка от Истината, дори това да ми струва живота. 

Обещах на последователите си Справедливост и те ще я получат, защото никой повече не иска да бъде заложник на мафиоти. И няма да бъде.
--------------------------------------------
Цялата измама ще чуете лично от мен от трибуната на Народното събрание, съвсем скоро! Обявявам нулева толерантност към замесените.
--------------------------------------------
С това престъпление срещу избирателните права на гражданите беше извършен организиран държавен преврат чрез пълна фалшификация на изборите резултати. 

Последващата хистерия от страна на политици, политолози и социолози е подготовка за следващ удар срещу избирателите и естествените лидери на ПП "Величие"- Марков и Михайлов. 

В такава агресивна среда ние имаме само един правилен ход - да призовем избирателите ни в страната и чужбина да излязат по улиците, за да бъдат преброени поименно.
Бъдете готови за обявяване на гражданско неподчинение в защита на Истината! В защита на вашия вот.
Председател на партията: Н.Марков

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.