Откъде черпят самочувствие разните всезнайковци?

Откъде черпят самочувствие разните всезнайковци?
16-11-2022г.
0
Любо Кольовски

Откъде черпят самочувствие разните всезнайковци, професори, доценти, всякакви капацитети, авторитети, знайни и незнайни, досадили на цялото човечество самозванци? 

Кой им зарежда батериите на тия? 

Кой им дава хъс да поучават и назидават обикновените и безобидни читатели и потребители в мрежата, какъвто съм и аз? Да не говорим за Асенгеновци 45+, Харалановци, Нидалалгафаревци, Соломоновци, Росеновци и пр. фукльовци?  Айде, самодейците - както и да е. Ама, тия професорите и доцентите нали уж са учени, т. е. трябва поне да имитират някакви признаци на научна обективност, а те само се пъчат с наукообразните си и обективистични внушения, плод на мокрите им политологични и анализаторски сънища. 

Имам усещането, че тия всичките обитават два - три съседни входа в някоя панелка в "Люлин", всеки ден с срещат в мазето, докато претакат зелето, а в съседния блок живее Путин, на един етаж с шефа на Ми-6, Столтенберг, Урсула фон дер АГ и други световни личности и важни фактори. 

Да имах и аз такава информация от шпионски и разузнавателен характер, щях да я продавам успешно на международната шпионска борса. Щях да съм милионер само за месец - два.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.