Актуално
Труповете на 26 брутално изнасилени момичета са намерени на италиански бряг. Повечето от тях - тийнейджърки. Намирали се в една лодка заедно с бежанците. Има версия, според която децата са убити още на лодката, която идва от Африка, а след това са били жестоко изнасилвани.
Изнасилени от бежанци - как 26 момичета намериха смъртта си.

Лентата | 07/11/2017

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

Труповете на 26 брутално изнасилени момичета са намерени на италиански бряг. Повечето от тях - тийнейджърки. Намирали се в една лодка заедно с бежанците.  Има версия, според която децата са убити още на лодката, която идва от Африка, а след това са били жестоко изнасилвани.

В надуваемата лодка са се намирали 64 души, включително и загиналите нигерийки на възраст между 14 и 18 години. И мъртвите, и живите до брега са били докарани от военния съд „Кантабрия“.  Общо 375 мигранти от Нигерия, Сенегал, Гана, Гамбия, Судан и Либия. 

Търговците на хора получават около 6 000 долара на пътник.  Голяма част от тях са подлагани на издевателства по време на пътуването. От Международната организация по миграцията съобщиха, че от началото на годината до 1 ноември в Южна Европа от Северна Африка са пристигнали над 150 000 бежанци. Повечето се стремят към Италия,   Гърция, Испания и Кипър.

Те идват. И носят със себе си смърт. Носят насилие, безскрупулност, ужаси. Ако убиват само за удоволствие, представете си какво биха направили, за да оцелеят. 

Те идват сред нас, въоръжени с всичко, което е необходимо, за да получат, каквото искат. Нашата фантазия е бедна за лимитите на тяхната реалност. 

Глупости. Не идват. Те са вече тук. 

 Други статии от този авторКоментари