Терор и пропаганда в Сирия. Кой ги плаща?

Терор и пропаганда в Сирия. Кой ги плаща?
08-11-2017г.
49
Гост-автор

Понеже доста от протестърските говна още серат тухли, заради статията ми за Мисъл, нищо че не знаят дори къде се намира ни един град в Сирия, нека караме направо. Не че ме интересуват сополите им, но понеже определено стигнах до ушите на Америка за България, нека да заобиколим слабоумните им, сервилни наемници и да им задам директно няколко въпроса.

Господа от Америка за България. Я ми кажете, дали се гордеете от това, че Вашето правителство финансираше съвсем официално "умерените бунтовници" от Джейш Ал Изза, както пише дори в уикипедия (https://en.wikipedia.org/wiki/Jaysh_al-Izza) ?

Колко са умерени тези брадати уроди може да видите в youtube каналите им: https://www.youtube.com/watch…

Също така, може да видите как същите тия уроди от Джейш ал-Изза, използват български оръжия и снаряди срещу МОЯ град Махарде: https://www.youtube.com/watch…

Благодаря Ви, господин Н.Младенов! Дано спите спокойно. И дано сте щастлив, че брадати изверги тероризираха моя град, който впрочем е изцяло източноправославен, и изстрелваха вашата стока, върху моите роднини.

Също ми е интересно, дали взривяването на ТЕЦ е по-полезно за населението от химическите оръжия, които вашите послушници от Ал-Нусра, хвърлиха в Хан Шехун, град, намиращ се на 15-на километра от Махарде. Сигурно тези дебили знаят какво може да причини на цялата област подобно действие: https://www.youtube.com/watch…

Затова предлагам честен облог. Вие финансирате едно отиване и обикаляне на всички християнски градове, селища и квартали в Сирия с онлайн камери, с предавания на живо (така ще избегнем нагласени и платени типове, техника, в която запад е много добър), като почнем от кварталите на Алепо (Сиран, Сюлемание и Азизие), минем през Махарде, Скелбие, Кфарбон, през Садад, през християнските квартали на Хомс, през Долината на християните (Уади ал-Насара, начело с Мармарита), през Сафита, до прословутите Маалула и Сайдная, както и до християнските квартали на Дамаск като Баб Тума. Ако можете да намерите оцелели села/градове на християни на териториите на "умерените" нека ни ги покажете (поне никой християнин не знае да има такива, вие може да изфабрикувате такива ).

Нека всички хора чуят историите на християните в Сирия. Да видим кой е прав и кой не е. Обаче ако вие не сте прави, ще внесете всички грантове за 1 година, в полза на онкоболници, на сиропиталища, на старчески домове в България. (Може и да ме вземете да гледам мач на Оклахома, евентуално, ако не ви излезе скъпо. ) И ще оставите отрочетата си на сухо.

Какво ще кажете? :) Смятам, че съм достатъчни честен  :)

П..С И един съвет от мен. Познавам една друга система, която се обграждаше с фанатични безмозъчни послушници и подлизурковци. Тази система се сгромоляса. Недейте да ставате като нея.

И ако може да препратите до вашите шефове послание: геополитически цели се постигат с интелект, не с нагъл и жесток терор, или с уродлива пропаганда.

Автор: Daher lammoth, Фейсбук, юли 2017-та.

{BANNER_ID-4}

 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.