Теодора Духовникова: Днес е по-весело да си актьор в Народния, отколкото звезда в Холивуд!

Теодора Духовникова: Днес е по-весело да си актьор в Народния, отколкото звезда в Холивуд!
12-11-2017г.
47
Гост-автор

Теодора Духовникова, Фейсбук:
Днес в театъра Йосиф Шамли , изключително добър актьор , нахлу в гримьорната ни с Рени Врангова в очевидно приповдигнато настроение , повдигна тогата си на патриарх ( понеже играехме Процесът срещу богомилите ), размаха ханш и кюлоти , движенията му бяха недвусмислено игриви и направо вулгарни , в контекста на 817- та година , аз му намекнах , че това вече е неприемливо, че го приемам за нахлуване с взлом в девичето пространство на феминистката същност на женственността ми , той не се трогна , продължи , каза, че харесва Кевин Спейси , хвана ме за дупето , с извинение , и ме избута в “ чакащи актьори “ , понеже оставали две минути до начало на представлението .

{BANNER_ID-3}

В “ чакащи актьори “ ( малко пространство от което излизат актьорите на сцената ) аз обявих пред всичките си колеги , че това негово поведение е нанесло неизлечима травма върху психиката ми , че вече не мога да вляза в театър като нормален човек , без да си спомня за този ужасен миг с кюлотите на Шамли , че съм шокирана и шейкната до дъното на душата си и не съм сигурна дали от тук нататък ще имам нормални сексуални отношения с мъж ( или жена ) и че ако ей сега започна да играя лошо и никой не ме брои за слива , виновна ще е не липсата ми на талант и характер , а единствено непремерената сексуална агитация на Йосиф Шамли .
Това го обявих на всичките си колеги .
Деян Донков изсумтя и се разсея моменталически. Илиана Коджабашева каза , че е по-добре , преди да излезем на сцената повече да не се хващаме за ръцете, за всеки случай , защото вече не е сигурна как този жест може да се разчете , а всички дружно се споразумяхме повече да не се гледаме изобщо в очите , за да избегнем тоя греховен eye contact , нали , че всичко започва от там . Започна представлението .
Играхме хубаво . Толкова беше хубаво , че забравихме за внезапната морална хигиена . След края на спектакъла, отново се разхождахме из коридорите по гащи , пушихме , прегръщахме се , скарахме се за обичайните две-три неща , изтрихме си грима и се качихме на трамвая .
Със сигурност в момента е по-весело да си актьор в Народния , отколкото актьор в Холивуд .
Не съм и предполагала, че ще се чуя да го казвам това нещо , но ето , казвам го - днес е по-весело да си актьор в Народния , отколкото звезда в Холивуд .
О, времена , о , нрави , о , шеги на съдбата ! Лека нощ .

{BANNER_ID-4}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.