Светотатството като пропаганда на „различните“

Светотатството като пропаганда на „различните“
04-12-2017г.
36
Лентата

Някои битки вече са загубени и някои граници са безвъзвратно погазени.
Новата нео-либерална пропаганда, която отхвърля всяка традиция и класическите ценности, но налага новите, „модерни“ възгледи за света, вече прекали. И не е сигурно, че има връщане назад.
Lentata.com ви представя един текст, публикуван в ЛГБТИ сайта pinknews.com, който, както ще видите одобрява тържествено представянето на Рождеството на Иисус с двама бащи... Или пък друг вариант – с две майки.
Съвсем неангажиращо, с шегички и без никакъв свян, този наистина светотатствен акт срещу християнството е представен като – алтернативната Коледа и правото на многообразие.
Друг е въпросът, че очевидно ЛГБТИ общността не се тревожи, че с диктата, който налагат, за да ни накарт да  ги приемаме на всяка цена, те обиждат християните и хората, които все още смятат, че НОРМАЛНОТО семейство се състои от мъж и жена, а Иисус не е плод на гей любов. Не е. Набийте си го в главите...
За да не се налага да се бием. Ако ни разбирате.
***
Katharine Swindells :

Някой е аранжирал сцената от Рождество Христово с Иисус и двама гей татковци и на хората им харесва. Комикът и водещ на радио предаването „Queer“, Камерън Еспосито, изпрати съобщение в Туитър миналия петък, което гласеше: „Моите съседи сложиха в градината си фигури на двамата Йосифовци, а аз грея от щастие“. И, разбира се, потребителите на Туитър веднага се влюбиха.

Писателката на комикси за ЛГБТ общността, Магдалийн Висаджио написа: „Човече, раждането на Иисус вече наистина е чудо.“

Хората определено се съгласиха, че по този начин класическата коледна история става по-вълнуваща.

„Ето ги и тримата влъхви. Време е за парти.“ – Джон Шембър

Друг коментатор отбеляза, че ако в магазина откажат да продават двамата бащи, се отваря чудесна възможност за обединение на лесбийките:

Продавачът: „Господине, продаваме целия комплект, не мога да Ви дам две фигури на Йосиф“.

По-късно: „Гейове поздравяват своите съседки лесбийки, защото вече има два комплекта с родители от един пол на улицата им“.

Много хора побързаха да отбележат, че според Библията Христос наистина е имал двама бащи, следователно тази сцена е точно на място. Други се ужасиха от шокиращото погазване на традицията. Имам предвид, как така ще сложат украси преди декември? Как смеят?

Мoже да очакваме още много ЛГБТ рождественска драма до края на сезона.

Миналата година един дизайнер премахна украсите си с гейовете Йосиф и Мария от сайт за подаръци след като беше порицан от активисти против ЛГБТ общността.

{ARTICLE_ID-10121}

„Такива украси са отчаян и нелеп опит да се преструваме, че хомосексуалните отношения са чисти и святи“, каза Андреа Уилямс от организация „Християнска загриженост“.

„Те богохулно показват Господ Иисус с родители, които са хомосексуалисти. Докъде още ще стигне ЛГБТ общността, за да нормализира това поведение?“.

През 2012-та една двойка от Колумбия публикува снимка във Фейсбук на Рождеството с гейове, за да привлече внимание към кампанията за легализиране на еднополовите бракове в страната. Разгневени католици определиха сцената като „светотатство“.

През 2011 разрушиха изложение с фигури на хомосексуални двойки, което една църква в Калифорния направи. Двойките с гейове бяха бутнати, а хетеросексуалните оставени. Полицията разгледа това като престъпление от омраза.

Така че както има хора, които не приемат създаването на нови традиции, така има и такива, които считат, че Коледа е сезонът на радостта, независимо какъв си."

{BANNER_ID-3}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.