ДЖЕНДЪР-мерия като жандармерия

ДЖЕНДЪР-мерия като жандармерия
09-01-2018г.
118
Мартин Карбовски

В повечето страни жандармерия се нарича специализирана войскова единица, използвана за извънредни ситуации във вътрешната политика или като противодействие при сложни криминални операции. У нас последно жандармерия е използвана активно от фашисткия режим през 40-те години на ХХ век.

Напоследък далече от метафората се случва непрекъснато и насила да ни убеждават в идеята за джендъра, социалният пол, думата е непреводима на български, тя е неологизъм.

Неясната нова идеология на джендъра, която е далече от проблемите и приоритетите на обикновения човек, обаче агресивно корозира общественото говорене и измества по безумен начин нормалността.

Кой налага това говорене за джендъра? Кой се държи като войскова единица “джендър-мерия” и налага подобно на Ленин една нова идея за равенство, различност и заедно с това - явна заплаха за определения социален ред? Кой създаде и използва джендър-мерията с нейните изродени стари компрометирани идеи на Енгелс, Троцки и някои анархисти - но като по чудо те започват да надделяват. Как става това?

Отбележете си - джендър-мерията не е персонифицирана войска, няма конкретна битка и няма предводители.
Няма и един, примерно, войнстващ хомосексуалист или представител на третия пол, който да излезе с лицето си и да каже - боря се за моите и на братята ми права. Такива няма или най-малкото няма тяхно ясно изявление.

Но въпреки това войната с нормалното продължава - тласкана сякаш конспиративно от невидими сили. Те нямат партия, нямат лидер, нямат манифести и разписана идеология и идеолози. Сякаш са призрак от медиите.

Но са създателите на социалните правила напоследък. Създатели са на нова терминология. И нова пълзяща диктатура.

Фейсбук е най-силната джендър-мерия.
Социалната мрежа с всичките си удобства просто забрани вицовете за гей обществото сякаш става дума за новите комунисти. Нещо повече - Фейсбук забрани да се съмняваме в тази нова правота, забрани определено говорене и определени въпроси. Тази статия също не отговаря на “стандартите на общността”. Но никой не попита кой създаде тези стандарти. И дали не са тези стандарти леко плашещи като всяка една забрана на определени теми и определено говорене. Откъде дойде това и кой има интерес, отговорете си вие.

Холивуд е втората по големина джендър-мерия. Като неформален фронтмен на битката срещу насилието над жени (и всички останали полове) се изявяват Дисни, Опра Уинфри и един американски полуанонимен женски комитет, който съсипа (заради клюки и обиди )кариери като тази на Дъстин Хофман и Кевин Спейси.
Без съд и разследване ловът на вещици продължава. Обикновените хора са притеснени, но не много. Така е при всяко начало на всеки античовешки идеологически проект.

ЛГБТ организациите са предната видима бойна група на джендър-мерията. Добре финансирани, организирани и хладнокръвно-интелигентни хора, които осторожно бдят над спазването на човешките права. Но тяхната дейност вече се простира твърде навътре в семейството, възпитанието на децата и юношите. Те са в училищата, в детската градина и вече се еманципират по отношение на родителите - ЛГБТ организацията в училище (Канада) има право да знае какъв пол си е избрало детето, но може да го пази в тайна от родителите.

Имат ли интерес ЛГБТ да произвеждат още и още свои поддръжници още от детска възраст? Отговорът е - имат. Силни ли са децата за да отговарят адекватно на предложенията за пол представени им като кутия бонбони от активистите? Не са силни.

Брюксел е следващата, но не и последната част на джендър-мерията, която касае нашата държава. Брюксел налага с мека ръка един нов ред. Джендър-идеологията е като комунизма. Симпатична идея основана на равенството, която дава повод да отстраняваме от обществения живот всички несъгласни с нея. Никой не знаеше какво точно е комунизма, никой днес не знае какво точно е джендър идеологията. Това е поредната лява идеология, която се опитва да руши “старите” ценности като семейство, държава, религия, училище, хуманизъм. Към всичко това джендър-мерията добави и идеята за пол, сексуалният пол, който “трябва” да бъде променен.

Защо трябва? Кому е нужно? Как ще стане? Какво ще се получи? Тези въпроси са задавани във всеки един момент от човешката история малко преди да настъпи мрак.

Днес старото ляво е еко, то е джендър, то е мода, то е права на човека, то е всьо и вся. Но то, както и комунизма не произвежда, не гради, не създава нова могъща обществена база и надстройка.

Защо се случва това? Защо се случиха и фашизмът и комунизмът? Защото всяко поколение иска да има своя религия, свое бъдеще, свое общество. Лявото винаги е било налудничаво и извратено, скрито под плащ от мечти и разочарования на обикновени хора. Днес лявото създаде джендър-мерия с която тепърва ще се репресират нормалните, съмняващите се, десните, произвеждащите блага и вярващите в Бог. Позната картинка, цикличност на историята, фарс в спиралата на общественото развитие.

Бог да ни пази от тази лудост.

{BANNER_ID-4}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.