Актуално
Не разбирам защо хората са масово прости и се гордеят с това! Не разбирам защо българските мъже изобщо не знаят как да се държат с жена. Не разбирам и защо се притеснявам от начина,по който ще бъде приет факта, че чета книги. Не разбирам защо постоянно се дава поле за изява на некадърните и защо повечето неща стават с връзки!
Фалш и простотия в България. Welcome.

Гост-автор | 12/01/2018

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

New year's resolutions. Антония Чукова, Фейсбук:

С всяка изминала година сякаш се затварям все повече в някакъв мой си свят, който само аз разбирам. Но това ми стига. С всяка изминала година започвам да ненавиждам и да не разбирам неща, които преди дори съм смятала за нормални.

Не разбирам тая показност, към която всички се стремят; постоянното усилие да се харесаме на другите! Не разбирам извратените представи за женска красота, които имаме. Не разбирам защо хората са масово прости и се гордеят с това! 
Не разбирам защо българските мъже изобщо не знаят как да се държат с жена. 
Не разбирам и защо се притеснявам от начина,по който ще бъде приет факта, че чета книги. 
Не разбирам защо постоянно се дава поле за изява на некадърните и защо повечето неща стават с връзки!
Не разбирам и жените, които прибягват до "магически" ритуали, за да имат мъж или за да отстранят жена от пътя си;не разбирам как целенасочено правиш зло!

Unfollow-нах всички Златки, Николети и фолк певици,защото ми идват вече too much фалшивите устни, гърди, коси, снимките с розите, Дубай-те, фризьорите-гейове, мечтата на всяка селянка да е елитна проститутка и тн.

Та решавам за новата година да не съм толкова активна в социалните мрежи, да се грижа повече за себе си- духовно и физически, да пътувам повече, да общувам само с хора, които са от моята порода, да продължавам да бъда себе си, да обичам! Други статии от този авторКоментари