Има ли джендър Българина?

Има ли джендър Българина?
18-01-2018г.
70
Гост-автор

Много се писа, но малко се чете, за това що е джендър, и има ли той почва у нас. Кой е първия, втория, че и третия пол, и дали със сакралното число 3, половете се изчерпват, и дали ще ни задължават да сключваме еднополови бракове!
Половината нашенци се оказаха безджендърни, другата половина не стана ясно имат ли, къде са го оставили, и дали да си признаят, че го използват от време на време, и дали са го купили от сексшопа!
Полът също се оказа препъникамък – почнахме да се питаме имали ли сме пол преди да почне да ни го пише в документите. Дали няма да се объркаме и да станем третополови? Уж дума дупка не прави, ама знаем ли го пустия Джендър, дали няма да ни направи по още 1 или 2, че и да се възползва от тях!!!
„Джендър идеологията“ се оказа препъникамъка на цялата ни цивилизация, нещото, дето ще разбие семействата ни, и ще ни внуши чужда етническа, полова, че и видова идентичност. Ще направи жените безплодни, а мъжете ни ще „кръшнат в ляво“.
Джендъра се оказа, че са го измислили Сороссссс, кемтрейлссссс, рептилите и талибаните…
Ако оставате с впечатление че се гъбаркам с вас – прави сте!
Риторичен въпрос: Кой е открил гравитацията? (Нютон!) и имало ли е такава, преди да бъде открита?
Какво е общото с Джендъра ли?

{BANNER_ID-3}

Борбата с „джендър стереотипите“ е изключително опасна за Българина – същият, дето се чувства заплашен от детронирането си от ролята на Мъжкар – сакралното му право да задява мацки, и да ги пощипва по бутчетата… за когото жените казват, че е „по-лесно да му пуснеш, отколкото да се обясняваш“. И на Българката – дето бременна и боса, шета пред печката сред много дечурля, сведена до „жената“, „булка“, и приставка към мъжествеността, служеща за възпроизводство, чистене, пране и готвене.
Джендъра ще лиши Българката и Българина от потентност, и ще ги спре да се бракуват… извинявам се – да сключват брак.
Неумолимата статистика сочи, че бракът не е на мода (меко казано) в България. Децата, родени в брак, за миналата година са 26 893 срещу 38 091 извънбрачни – и така е от години!
Извън контекста на Джендъра, се питам – еднополовите бракове ли са накарали 60+ % от българите да не им се жени/омъжва?
Защо, през първите си 7 години, освен ако не е тате, бате, деди – детето не среща мъжкият, ролевият модел? В детските ни градини и началните ни училища, единствените мъже са охранителите!
Какво е Джендър ли? – възпитателКИТЕ, учителКИТЕ, леличКИТЕ, продавачКИТЕ, чистачКИТЕ, сестрите – професии, „исторически“ отредени за жени – поради финансовата си непрестижност!
Обаче шефЪТ, банкерЪТ, че даже „мутра“ са от мъжки род!
Жената на Президента е ПрезидентША – ами ако Президентът е жена – как ще се изразим „съпругът на Президент(ката)“?
Ето ви стереотипите на Джендъра, че и социален пол в действие!
Наричайки един мъж „женчо“ или жената „мъжкарана“,  феминизирането (използването на женски род) с цел унизяване – и това са аспекти на същия социален пол и полови стереотипи!
Може би тук трябва да търсим отговора на въпроса, защо българите приемаме всяка новост на нож? Казваме, че всички сме равни, но чувството да сме привилегировани под някаква форма – това е нещото, което ни откроява от останалите.

Автор: Пол Найденов, представител на "третия пол"

{BANNER_ID-4}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.