MERKEL MUSS WEG

MERKEL MUSS WEG
19-01-2018г.
25
Мартин Карбовски

Lentata.com препубликува този текст на Мартин Карбовски, написан още през юли 2016-та. 2 години по-късно всичко си е същото. И нуждата от посланието - Меркел трябва да си ходи. Защото, както казва Карбовски - политик като нея е мечта за враговете на Европа.
***
На 30 юли, събота, след последния (пети подред)
 петък на месец юли 2016-та година немците ще излязат на улицата, за да кажат:

MERKEL MUSS WEG

Меркел трябва да си ходи.

Българите не са малък народ. И трябва да кажат същото. 

От безумията на днешната европолитика по отношение на ислям и бежанци ще пострада не просто Европа. Ще пострада България като аванпост на християнството и заради реваншизма на неоосманизма.

Затова -

MERKEL MUSS WEG

След първи юли, когато се случва атентат в Ирак с множество жертви, три от петъците на юли 2016-та са първата реколта страшни плодове на политиката на Меркел и обърканите бюрократи в Брюксел. Даде ги вече на територията на Европа.

На 8-ми юли беше Ница. Част от поредицата малки войни срещу французите. Вече никой не брои жертвите. Същите жертви се случиха, заради политиката на Меркел.

На 15-ти юли беше превратът в Турция. Меркел, Европа и НАТО втренчено обявявят Русия за всеобщ враг, докато нещо много лошо се случва в Турция. Меркел мълчи. Европа мълчи. НАТО и САЩ мълчат. Меркел наистина ли мисли, че може да сключи сделка с такъв играч като Ердоган? Вече никой не й вярва. И трябва да си ходи.

Последният петък 22-ти, започна и стрелба в Германия, като преди това афганистанец посече хора във влак в Германия. 

Али, от ирански произход, застреля десетина в Мюнхен, с триста патрона в раницата, а за пистолета се каза, че е с театрален реквизит. Но вече никой не вярва.

Следващият ден, събота, нервиран сириец уби с ятаган бременна жена в Ройтлинген.

В неделя пак сириец, с раница, пълна с железарии, се взривява в Ансбах - отказали му престой в Германия. 

Същият, последният е - трябвало да бъде "депортиран" в България!

 Думата не е избрана случайно, това е част от официално съобщение на немските власти. Ако това е политиката на Меркел за бежанците, то тя е най-големият враг на нашата страна. Защото на изгонените от Германия "бежанци" явно не се предлага да се върнат там, където им е мястото, Сирия, примерно - а тук, у нас. Това е кошмар. 

Затова Меркел трябва да си ходи.

Една скоба - дойде новината за общински служител, мюсюлманин, завел дело срещу общината в Хелзингборг, Швеция, откъдето бил уволнен, тъй като - по религиозни причини - отказвал да се ръкува с жени. Било му обяснено, че такова поведение противоречи на политиката на равноправие в страната. Той пък, от друга страна, се чудел какво толкова, ако поздравява хората с ръка, поставена в областта на сърцето, вместо по обичайния за нас начин. Когато не се взривяват, те просто се опитват да ни променят. По техния шаблон, по тяхната книга, по техния закон.

Какво ще стане след няколко дни, в последния петък на този черен за Европа месец?

Петият петък и съботата след него трябва да ни дадат отговора - ще има ли Европа. Защото е време немците да излязат и да кажат:

MERKEL MUSS WEG

Защото целият този културен абсурд, който е на път да стане кървав абсурд - е породен от една изключително некоректна към Европа политика - приемането на чужденци на наша територия без никакъв регламент.

И всичко това се случва при безпрецедентен натиск върху свободата на словото в цяла Европа.

Медиите и институциите се гърчат в хватката на Меркеловата политкоректност и не искат да признаят началото на войната в Европа.

Войната на исляма с традицията на християнския прогрес. Всеки атентат, празнуван от Ислямска държава се представя като дело на отделни индивиди с психически проблеми. Такъв фашизъм не помним от ... повече от 70 години. 

Затова Меркел трябва да си ходи. Непризнаването на проблема води до ожесточаването му. Такъв политик е мечта за всички врагове на Европа,

Меркел е надеждата за халифат от Виена до Париж, от Осло до Рим.

Затова е време немците да кажат:

MERKEL MUSS WEG.

 А българите трябва да отворят своята книга и да прочетат.

Там някъде пише: "познай врага си."

Време е да го направим.

{BANNER_ID-3}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.