Актуално
Нямаше кой да каже на левите преди 100 години, че са идиоти. И днес няма кой да каже на днешните леви, че са жалко подобие на онази старата кървава идея за справедливост, лишена от всякаква справедливост. Новите леви днес са на власт с еко идеологията си, джендър бълнуванията си, с нечестивата лакомия да програмират децата така както нито един фашист или комунист не е мечтал.
Лицето на новите леви

Мартин Карбовски | 19/01/2018

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

Лицето на новите леви е феминистка, която призовава да се избият всички мъжки младенци.Тя прави това с жар, публично я гледат милиони и въпреки че постфактум твърди, че думите й са извадени от контекста, посланието й е смразяващо.
Левите днес са фарс, който стига до кръв. Със същата жар левите преди 100 години вярваха, че трябва да убият всички богати хора. Днес тяхната кръвожадност е още по-извратена - дайте да убием всичко мъжко, за да спрем да бъдем експлоатирани от мъжете.
Мъжете са новите “богати”.
Нямаше кой да каже на левите преди 100 години, че са идиоти.
И днес няма кой да каже на днешните леви, че са жалко подобие на онази старата кървава идея за справедливост, лишена от всякаква справедливост.
Новите леви днес са на власт с еко идеологията си, джендър бълнуванията си, с нечестивата лакомия да програмират децата, така както нито един фашист или комунист не е мечтал.
Да, тя се казва Джени Макдърмот/ Jenny McDermott и има канал в Ютуб, Jenny Kiss.
Ограниченост, фанатизъм, деструкция, революционен пламък, желание за детеубийство. Това са новите леви, фарс на старата кървавост на двадесети век.
Тя и те са новата гротеска на цар Ирод, плод на десетилетия либерален натиск. Бъдете милостиви, застреляйте я, ако я видите.


Автор: Мартин Карбовски Други статии от този авторКоментари