Любка Качакова: Не конвенция за защита на жените, а живо поробване!

Любка Качакова: Не конвенция за защита на жените, а живо поробване!
26-01-2018г.
81
Гост-автор

Любка Качакова, Фейсбук:

Тя работата много по-дебела била! Не стига, че ще посягат на съзнанието и възпитанието на децата ни, ами и не мож` ги пипна!
Джендър проповедниците ще се ползват с имунитет и защита?!
Нашите закони няма да важат за тях?!
С какъв акъл Цачева го е гласувала? Може и престъпник да влезе като джендър проповедник, полицията не може да го пипне!
Това не е конвенция за защита на жените!
Това е живо поробване! Това е пълно падение!
В най- тъмните времена на робството изтръгвали децата от ръцете на майките, сега тези искат да ги откъснат духовно с промиване на мозъка.
Няма разлика!
Хора, стягайте се! Не отлагане! Не резерви! Пълно отхвърляне трябва!
Четете и споделяйте!

ПРАВА НА ДЖЕНДЪР ПРОПОВЕДНИЦИТЕ
ЦИТАТ ОТ КОНВЕНЦИЯТА
"Членовете на GREVIO и другите членове на делегации, извършващи посещения в страните, се ползват от следните привилегии и имунитети по време на изпълнение на функциите си във връзка с подготовката и провеждането на посещенията в страните,при последващите действия и по време на пътуването във връзка с тези функции:
а)Имунитет от личен арест или задържане под стража и от конфискуване на личния им багаж, и имунитет от всякакъв вид правни действия във връзка с техни устни или писмени изказвания и всякакви действия, извършени от тях в служебно качество;
б)Освобождаване от всякакви ограничения на свободното им движение при излизане от и влизане в страната им на местопребиваване, както и влизане в и излизане от страната, в която изпълняват функциите си, и от регистрация като чужденци в страната, която посещават или през която преминават при
изпълнение на функциите си.

Тоест! Могат да влизат в детските градини и училища както и колкото искат!
А това видяхте ли?!...Улеснения за митнически и валутен контрол?!

3) По време на пътуванията, предприети при изпълнение на функциите им, членовете на GREVIO и другите членове на делегации, извършващи посещения в страните, получават същите улеснения по отношение на митническия и валутния контрол като представителите на чуждестранни правителства на временна официална мисия.

4) Документите във връзка с оценката на изпълнението на Конвенцията, осъществявана
от членовете на GREVIO и другите членове на делегации, извършващи посещения в страните, са неприкосновени, доколкото засягат дейността на GREVIO. Не се допуска спиране или цензуриране на официалната кореспонденция на GREVIO или на официалните съобщения на членовете на GREVIO и другите членове на делегации, извършващи посещения в страните.

5) За да се осигури на членовете на GREVIO и на другите членове на делегации, извършващи посещения в страните, пълна свобода на словото и пълна независимост при изпълнението на задачите им, имунитетът от правни действия във връзка с техни устни или писмени изказвания и с всички техни действия в изпълнение на задачите им трябва да продължи да бъде предоставян дори и след приключването на мандата им
за изпълнение на тези задачи."

Бойко, полудя ли?!

{BANNER_ID-4}

 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.