Либерална ви майка

Либерална ви майка
27-01-2018г.
66
Мартин Карбовски

http://news.bnt.bg/bg/a/psikholozi-mlchalivite-svideteli-na-nasilie-sshcho-sa-vinovni

От десет кладенеца вода донесоха либералите, за да няма доказателства за насилието около нас.
Днес стигнаха до това, че заснемането на едно престъпление те прави съучастник на престъпника.
Идеята е да не се снима. Нищо да не се снима.
В момента никой не снима деца - забранено е. Когато има насилие върху деца акцента вече не е кой удря децата, а кой е снимал побоя. Либерална ли е майка ви?
Ако човек снима насилие и после си го пуска у тях за да маструрбира - сигурно това е отклонение. Но ако някой в момента има видео свидетелство (а има много такива) той вече няма да го допусне на бял свят. Край, уплашихте всеки който би искал да покаже какво се случва.
Камерата не лъже. Приносителят на лошата новина не може да бъде престъпник. Вие го направихте зорлем съучастник сега, за да може да се престане с тия проблеми - кой кво снимал. И никой вече няма да показва какво има в телефона си.
Вече има черни зони забранени за журналисти. Такава зона е всеки дом за сираци. Такава зона са защитените жилища. Домове за деца с увреждания. Такава зона е търговията с деца, сватбите им на 13, педофилията по гарите, детската просия, детската престъпност, проституцията на непълнолетни момичета, насилственото хомосексуализиране, инцеста, и всичко свързано с деца - включително какво ядат в стола на училището.
Тази черна зона, сянка, създадена от задължителни регулации не помага на никого, не носи обществена полезност. Тя се създаде с ясното съзнание да НЯМА ПУБЛИЧНОСТ при най малките и при тяхното възпитание и израстване.
Сега обявихте и всеки телефон за престъпник.
Либерална ни майка, както се казва.

***
Автор: Мартин Карбовски

{BANNER_ID-4}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.