В Сирия се бият, в Сочи танцуват

В Сирия се бият, в Сочи танцуват
04-02-2018г.
30
Гост-автор

Сирийската опозиция се оказа в центъра на много пикантна обстановка, заснета от българския журналист  на "Медия Мост България"  Борис Анзов. Той е снимал на видео отделни представители на сирийската  въоръжена опозиция в руския град Адлер  в нощен клуб "Манго".  Както казват банскалии, пише Анзов, земята е валчеста. След дълги преговори за мир на сирийския народ на платформата в Сочи преговорите приключили в 00:00ч. Нашият журналист с още няколко свои колеги решили да се разходят из нощния град и да потърсят място за храна. Вместо това се натъкнали на полуголи момичета, изпълняващи танци на пилони, при което получавали възнаграждения от отделни представители на  сирийската опозиция с емоционални възгласи на радост от типа на „Аллах Акбар”.
"Медия Мост България" отбелязва, че в нощен клуб "Манго" в град Адлер сирийците са останали до ранни зори, наблюдавайки красивите момичета с красива фигури, качени на бара. Пикантността  в цялата тази ситуация се състои в това, че хората са изморени от войната. В действителност в този регион се водят бойни действия над 6 години. Хората са уморени психологически, приискало им се е истински обикновен, нормален  начин на живот. Тук не може да се подхожда с рязко осъждане — както дали може, или не може да се усмихваме?

Въпросът за поведението на младите умерени опозиционери от Сирия, заснети в нощния клуб, вероятно е дискусионен, но да се преекспонира също няма нужда според автора.

Напомняме, че официалното откриване на конгреса бе на 30 януари 2018 г.  Конгресът на сирийския национален диалог се проведе без ключови фигури от опозицията на арабската република, които по-рано са решили да бойкотират форума.

***
Автор: Борис Анзов
Източник: www.marica.bg

{BANNER_ID-4}

 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.