Виновни ли са НПО-тата?

Виновни ли са НПО-тата?
10-02-2018г.
34
Гост-автор

Близо 30 години неправителствени организации, финансирани отвън, се борят за човешки права и срещу насилието у нас. В резултат на техните усилия се оказа, че човешките права са изключителна привилегия за насилниците, а уличното, домашното, икономическото, етническото насилие се удесеториха спрямо 60-те, 70-те и 80-те години на миналия век. Само вижте циганската престъпност докъде ескалира- вече бият организирано и полицаи. И това след 10-годишна кампания на НПО-тата за т. нар. ромско включване.
Неправителствените организации, финансирани отвън, се провалиха в претенцията си за позитивна обществена роля. Оправдават социалната си импотентност с ДС, с Тато, с Путин... Стигнаха до там, че да винят и народа- хората не разбирали колко са креативни алтернативната сексуалност и нестандартните социални роли, защитавани от т. нар. Истанбулска конвенция.
Абе, дами и господа от НПО-тата, евроатлантици, за 30 години грантоплюскане вие успяхте да инфилтрирате в законодателството права за всеки престъпник и насилник до такава степен, че дейността ви стана общественоопасна.
Кой има полза от вашето съществуване (освен храносмилателният ви тракт, разбира се)? Престъпниците и сексуалните малцинства. Всичко друго е жертва.

***
Автор: Милен Милушев

{BANNER_ID-4}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.