СМЕСЕН MAGAZINE
Кой е този човек?

Лентата | 10/02/2018

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.


Емил Трифонов, снимка: Фейсбук

Днес (10 февруари) се състоя пореден протест на жителите на северозападните общини, които искат да бъде изградена магистрала на пътя София-Видин. Недоволството им е подтикнато от множеството пътни инциденти, които стават по този маршрут.
Кои са хората, излезли на протест на пътя Е-79? Представяме Ви двама мъже, единият, от които дори е арменец по произход, но самоотвержено изразява позицията си и настоява правителството да вземе мерки за проблема.
„В памет на тези, които не са сред нас. И в защита на правото ни на ЖИВОТ по Е79! Искаме магистрала от София до Видин, за да се придвижваме безопасно по пътя ни от и към дома!“, пише Емил Трифонов, жител на Видин.   
А неговият съгражданин Вартан Папикян казва: "Г-жа Павлова, съгласен съм, че магистрала Видин - София е скъп проект, но в пъти е по-евтин от издръжката ви за България и ЕС. Знам, че сте отмъстителна групировка, всички в правителството, защото си имате НАП, МВР, НОИ, Инспекция по труда и можете да накарате човек да съжали, че е жив. Въпреки това искам да ви кажа, че не заслужавате да се доближите до знамето на България, до моето знаме. Вие си имате ваше - с размерите на лъжите ви и с цветовете на парите. Не засрамвайте Трибагреника, той е на българите, не е ваш."


Вартан Папикян, снимка: Фейсбук Други статии от този авторКоментари