СМЕСЕН MAGAZINE
“Още когато реших да стана певица, майка ми ме предупреди, че ще бъда много самотна. Като цяло ние всички сме самотни. Самотата идва с живота.”
Уитни Хюстън: Да обичаш себе си е най-голямата любов

Лентата | 11/02/2018

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

Уитни Хюстън е американска певица в стиловете поп и R&B. Изявява се и като актриса, филмов и звукозаписен продуцент, поетеса и манекен. Наричана е също „Гласът“.

Певицата има повече от 170 милиона продадени записи, над 200 златни, платинени и сребърни плочи, и шест награди Грами, което я прави един от най-успешните изпълнителни за своето време.

Днес се навършват 6 години от смъртта на изпълнителката.

Вижте едни от най-запомнящите се мисли на великата певица!

“Харесва ми да съм жена, та дори и в мъжки свят. Освен всичко друго мъжете не могат да носят рокли, докато жените носят панталони.”

“Най-после осъзнах, че не е престъпление да нямаш приятели. Да си сам означава да имаш по-малко проблеми.”

“Вярвам, че децата са бъдещето. Научете ги добре и ги оставете да си следват пътя. Покажете им цялата красота, която носят в себе си.”“Господ ми е дал глас, с който да пея, а когато го имате, какво значение имат разните трикове?”

“Баща ми е гръбнакът на нашето семейство. Винаги, когато съм имала проблем, той е бил до мен.”

“Още от самото начало камерата и аз сме големи приятели. Тя ме обича и аз я обичам.”

“Можеш да излъжеш хората. Можеш да заблуждаваш всеки по всяко време, но не можеш да излъжеш себе си. Вечер, когато си отидеш у дома, се изправяш срещу истината. Аз съм и най-добрия си приятел, и най-лошия си враг.”

“Много отдавана взех решение да не се движа в ничия сянка. Дали ще се проваля или ще успея, ще съм го направила както аз го вярвам.”

“Още когато реших да стана певица, майка ми ме предупреди, че ще бъда много самотна. Като цяло ние всички сме самотни. Самотата идва с живота.”

“Когато слушах Арета, можех много ясно да усетя емоционалното послание. То идваше дълбоко отвътре. Ето това исках да правя и аз.”

“Да обичаш себе си е най-голямата любов.” 

 Други статии от този авторКоментари