У-крайна /на Русия/ и Българско с най-ниски заплати

У-крайна /на Русия/ и Българско с най-ниски заплати
12-02-2018г.
52
Лентата

ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, долно предателство е членството на Родината ни в Европейския съюз? и в НАТО.

От картата е видно, че за първи път в историята, от както са основани през VII в и X в, Българско има по-нисък стандарт от Русия, и то два пъти по-нисък. Като прибавим и 2-3 пъти по-ниските цени на всички горива, еленергията, жп и авиотранспорта, "бедните и мизерстващи" според хибридната западна пропаганда руснаци живеят доста по-добре от нас, "европействащите".

Да оставим настрана Русия, а в Люксембург, където средната заплата е около 4440 Евро, получават 10 – 13 пъти повече от един среден българин. Т.нар "солидарна" Европа планомерно увеличава ножицата между старите членки и новите източноевропейски държави. 

{BANNER_ID-4}

Защо вместо да се доближаваме по доходи със Запада, всъщност изоставаме все повече? Основната причина е в същността на Европа, която 5 века е убивала, грабела и развращавала света. Ежегодно чрез банки и корпорации Западът изсмуква от 11 до 14 млрд Евро от джоба на българина. 

Не по-малко от 80 % от нашите разходи се прибират цинично от "солидарна Европа". Само веригите магазини имат над 3,5 млрд Евро чиста печалба в Евро. А трохите "европроекти" са стръвта, с която приспиват умовете на българите.

Но – до като сме в убиецокрадците ЕС и НАТО ще измираме като мухи!

Автор: Димитър Кунев

***

Източник: rodinabg.com

{BANNER_ID-3}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.