ТРИ СЪСИПАНИ ОТ ТЕЛЕВИЗИЯТА ПОНЯТИЯ

ТРИ СЪСИПАНИ ОТ ТЕЛЕВИЗИЯТА ПОНЯТИЯ
12-02-2018г.
56
Мартин Карбовски

 

  1. Най-тъжно трябва да ни е заради съсипаното понятие ХУБАВА ЖЕНА. Несъразмерна самооценка, чиста липса на речник и възпитание, неиздръжливост на алкохол, съчетани с ужасна балканско-феминистка визия и това го дават по телевизията, без да им кажат на тия жени, че правят грешка. Тъгата е ужасна - това наистина произлиза от понятието ХУБАВА ЖЕНА, но резултатът е социален Франкенщайн, който се чука за кинти, но е беден, не може да говори, но прекъсва и налага стил, но е грозен кич.
    Как стана така, къде загубихме момичетата и жената в тая гъста вафлена гора от екстеншъни - за плач е.
    Защо бе момичета, какво ви стана - изглеждате като нещо евтино и ненужно, с което е подпряна вратата на Ада.
  2. На някои хора силно трябва да им е тъжно за понятието ГЕЙ в България, 21 век. Знаете, че има чудесни екземпляри, артисти и гении от тях, в хербария на живота. Но напоследък с визуална агресия, с агресия като конфекция, с много плашещ грим, с въоръжената със самочувствие глупост се стреля по всяка толерантна идея на обикновения човек.
    Едно е да си ГЕЙ, друго е да си гаден, но думата ГЕЙ и производната й обида са вече съсипани от това, което показват напоследък нашите различни. Сякаш някой се старае съвсем да компрометира великите гейове - то не е нахалство, то не са квалификации, то не беше излагация и отново претенция като за златно гърне с резултат като за мъжки кенеф на открито.
    Спрете се бе момчета, направо ни е жал за вас. Държите се така сякаш получавате оргазъм от омразата.
  3. V.I.P. - какво понятие, а?! Вече не е смешно това, за което се ползва тази стара абревиатура. Трябва някой да върне значението на тези три думи и този някой да го дават по телевизията. Де що има компотени човечета, пораснали в инкубатора на чалгата редефинират важността вече като философско понятие.
    Чудесно е да си простак и пънк, чудесно е да не четеш книги, чудесно е да си мислиш, че си богат, когато си купуваш кетамин на цената на кокаин и евтино шампанско на цената на скъпа ракия, но това ВИП е реалната безпомощност на безработните пред смисъла на живота на тая планета. Всички са ВИП, никой не остана да ридае колко е обикновен, полюсите се извъртяха и птиците Феникс на изключителността умряха от свински грип - вместо да отидат на бунището, те.... готвят гурме в прайм-тайм. Сякаш приготвят сифилис в лаборатория.
    Защо така бе хора - идете набийте майките си, задето малко ви биха като деца, това поне ще е истинска претенция към живота.

Много неща съсипахме, трябва ни нов разговор за тия неща и нов език. Не щото децата гледат. А защото свикнаха с тая миризма, като човека, който живееше в тоалетна и заради това престана да вижда кафявия цвят.

 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.