Актуално
"Не искаме повече мошеничества", заяви Маркус Сьодер.Този човек е прав. Напълно прав. И колкото да се пънат "геополиците" у нас, една дума понякога е в състояние да обобщи всичко - мошеничество.
Светослав Иванов: Думата "мошеничество" обобщава всичко

Гост-автор | 15/02/2018

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

Светослав Иванов, Фейсбук:

Днес президентът на страната, председател на ЕС, попита публично премиера дали има бизнес отношения с Пеевски. Борисов отвърна преди минути: "Абсолютно ми е чиста съвестта. Ако има каквито и да било данни за мой бизнес или нещо общо, което да съм направил с Пеевски, незабавно да сезира прокуратурата. Тези разработки, които е получил, да ги извади и да каже – депутатът Пеевски е извършил еди-какво си престъпление. Съдействал му е Борисов".
На този фон - бъдещият министър-председател на Бавария заяви, че няма да допусне повече дебати за евентуалното приемане на България в еврозоната. "Не искаме повече мошеничества", заяви Маркус Сьодер.
Този човек е прав. Напълно прав. И колкото да се пънат "геополиците" у нас, една дума понякога е в състояние да обобщи всичко - мошеничество. Други статии от този авторКоментари