Евтиният клонинг на любовта

Евтиният клонинг на любовта
16-02-2018г.
51
Гост-автор

Започват от все по-ранна ДЕТСКА възраст. Момичета със заможни и такива с бедни семейства имат една цел. Да приличат на НИ ЛО.

Защо? За да не правят нищо, а въртолетът да духа.

Имат високо самочувствие. Знаят, че за това, за което се работи дълги години, те трябва да направят минимално усилие - да продадат вагината си.
Те знаят как и на кого да я продадат. Или се научават. Не знам. Добре де...щом се продава, от кого се купува?
Мъже, кажете, защо си давате парите на жени, които са безкрайно прости и не ви обичат? Защо позволявате да си лягат до вас? Те са една голяма лъжа. И отвън и отвътре. Вече сте се подлъгали...е, ще бъдете лъгани и за напред.
Едва ли очаквате от амеба с фалшива външност и душа-калкулатор нещо друго.

Тези жени са опасни. Те обичат две неща – себе си и парите.

Проститутките са чудесни. Те си казват колко струват, какво предлагат и за колко време. Честни са.
Печелившите клонинги казват „ Обичам те“, но „ И аз“ в случая се равнява на чанта за 5 бона, не предлагат нищо и единственият шанс да те напуснат е, ако преди това парите ти са го направили. Ако държиш ниво (на банковата сметка), те ще те държат и то здраво.
Защо ги направихме известни?
Вече разбрахме, че се продава това, което се купува. НИ ЛО се продава чудесно. Тази жена е чуден бизнес. Клонингите също. В социалните мрежи те са най-следвани след Азис. Защо хората умират да гледат консуматорски начин на живот? Защо жените от "простолюдието" искат този живот, а мъжете им тези жени? Защото е лесно.
Страшното е, че малките момичета не пропускат всяка нова снимка и си мислят, че е достатъчно да имаш екстеншъни и силикон, за да бъдат щастливи. Мислят си, че любовта е ВИП сепаре. Момченцата пък вече имат идеал за жена- Златка. Руса или черна, все тая.
Клонинги, малко съм ви сърдита.  Заради вас нормалните мъже си мислят, че и ние, нормалните момичета искаме всичко от тях. Не вярват, че искаме да работим. Че искаме да ги обичаме и да се топлим. Когато видят червило и обувки на ток, бягат с писъци и псувни, защото очакват касова бележка в края на вечерта или намек да се ходи „на мола“ (по-лошото). Защото са чули от приятел, какво е станало с онази хубавата.
Но между хубава и клонинг има разлика.

Автор: Калина Краева

{BANNER_ID-4}

 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.