Актуално
Днес (16 февруари - б.ред.) отивам да купя нафта за камерата. Бензиностанцията е Инженеринг Инвест на ул. "Филип Станиславов" (Русе - б.ред.). Преди 2-3 седмици пак ходих там и ситуацията беше същата. Тогава говорих с шефа на бензиностанцията и отговорът бе: "Ауууу, голям проблем, ще звъня веднага на техника по поддръжка на колонките." Днес ме посреща същият младеж, който тогава беше на смяна и пита: "Нафта ли ще пълним?" Викам: "Да." Той: "Дано са оправили колонката." Е, вижда се колко е оправена...
Какви ги надроби бензиновата мафия...

Гост-автор | 21/02/2018

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

Ростислав Колев, Фейсбук:

Днес (16 февруари - б.ред.) отивам да купя нафта за камерата. Бензиностанцията е Инженеринг Инвест на ул. "Филип Станиславов". Това е зад гърба на Печатни платки, точно до новото кръгово. (Русе - виж на картата).

Преди 2-3 седмици пак ходих там и ситуацията беше същата. Тогава говорих с шефа на бензиностанцията и отговорът бе: "Ауууу, голям проблем, ще звъня веднага на техника по поддръжка на колонките."

Днес ме посреща същият младеж, който тогава беше на смяна и пита: "Нафта ли ще пълним?" Викам: "Да." Той: "Дано са оправили колонката."
Е, вижда се колко е оправена...

Ако някой смята, че количеството дизел в 10-литрова туба от минерална вода отговаря на отчетеното от колонката...да се връща в основното училище.

Питам младежа:
-  "Някой не прави ли проблем?"

- "Ами не! Даже имам съмнения,че въобще не е викан техник, в края на краищата ако зареждаш МПС не виждаш колко точно влиза в резервоара, особено ако не пълниш до горе и не си познаваш колата."
Това го определям като изключителна наглост от страна на търговец на течни горива. Моля, споделете сред приятелите си, защото много нищо неподозиращи хора плащат за литър дизел приблизително 3.20лв.


Снимки: Фейсбук Други статии от този авторКоментари