Олимпийци, покажете малко плът!

Олимпийци, покажете малко плът!
22-02-2018г.
25
Гост-автор

Елисавета Белобрадова, Фейсбук:

Скъпи приятели,

В противоречие с последните танденции в обществото, Истанбулската конвенция, ратификацията на всичко на света и живота въобще, искам да призова Международния Олимпийски комитет да направи гол календар на зимната Олимпиада, за да видим и ние нещо хубаво на тоя свят.

На лятната е лесно - плувци, гимнастички, бегачи, скачачи - всичко живо е по организъм, а клетите зимни спортисти остават увити в едни трика, едни шалове, едни шапки и това ужасно ме измъчва.

Искам да видя кънки бегачи по бански. Ето на, признавам си го. Може и чисто голи, няма да се противя.

Искам да видя състезателите на шейнички ПОНЕ БЕЗ ГОРНИЩА и като всеки нормален човек, искам всички отбори по биатлон чистак бърсак голи по едни пищемали. Не, че ски алпийските са лош вариант, но ски бягането развива физика, която е НЕУСТОИМА.

Изобщо, искаме много голи хора. От ски скоковете, от навсякъде!!! Мъже, жени, всичко ни харесва, не се свенете. А и не искам да прозвуча расистки или нещо (макар че в днешно време човек е трудно да не прозвучи расистки или нещо), но така, ако повече холандци има и повече шведи, така нали. Да има, да не е без хич. Благодаря.

П.П. Няма да върнем нито една гола снимка, нека не се възприема нищо расистки или как да е.

{BANNER_ID-4}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.