Актуално
Уважаеми медии, Когато отразявате събитията от Източна Гута, Дамаск, помислете кого подкрепяте. И си задайте въпроса колко са медиите на място, там в Гута, и от кои източници получавате информация? Нека ви подскажа - там няма никакви ТВ агенции, получавате информация от агенциите на джихадистки групи.
Истината за Сирия

Гост-автор | 22/02/2018

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

"Безмилостен Daher Lammoth. Колко бих искала един медиен двубой между него и пишман експертите по сирийската тема. Вижте линковете, ако имате сили. И нека после пак да поговорим за "умерената опозиция" в Сирия." - Ирини Зикидис, Фейсбук.

Уважаеми медии,
Когато отразявате събитията от Източна Гута, Дамаск, помислете кого подкрепяте. И си задайте въпроса колко са медиите на място, там в Гута, и от кои източници получавате информация? Нека ви подскажа - там няма никакви ТВ агенции, получавате информация от агенциите на джихадистки групи.

* Източна Гута в момента се управлява изцяло от салафитско-уахабитски групи, чиито членове пращат собствените си малки дъщери да се взривяват в Дамаск. И гордо филмират това:

* Източна Гута се управлява от групи, които на сектариантски принцип затварят хора в кафези и ги използват като щит във военни действия:

* Източна Гута се управлява от изроди, които ползват деца за щит и ги слагат в кафези пред техните централи: 

* Източна Гута се управлява от групи, които съвсем официално си признават, че не искат демокрация, а шериат, от собствените им лидери. Лидери, които медиите наричат умерени: 

http://www.joshualandis.com/blog/zahran-alloush/

* Източна Гута се управлява от салафитско-уахабитски групи, а това са идеологии на саудитския ислям, а не на сирийския традиционен ислям от школата на ханафите. Източна Гута са я превърнали в Кандахар, погледнете само жените как вече изглеждат, с класически никаби: * От източна Гута ежедневно изстрелват ракети и снаряди по цивилното население на Дамаск, най-многолюдния град в страната. За жертвите, които всеки ден падат там, никой, ама никой не говори: 

*Какво ще кажете на това момиче, което си загуби крака, благодарение на уродите, които вие жалите и наричате "умерени" (някои от тях официално са клонове на Ал-Каида):

* Терористите от източна Гута, официално получават заплати от страни като Турция, Катар и Саудитска Арабия, и съответно удрят най-жестоко известния християнски квартал Баб Тума: 

https://www.facebook.com/soschretiensdorient/posts/2097850876899021

* Я кажете наистина ли вярвате, че тия уроди, които са готови да убият собствените си дъщери, които слагат хора в кафези и горят хора живи, следвайки логиката, наистина ли те не използват химически оръжия, ами се обвинява Асад и правителството, при това химическата атака в Гута бе извършена в същия ден, в който Сирия покани международни инспектори да изследват химическа атака в Хан ал-Асал. Колко трябва да си тъп, за да не видиш това?

Надявам се хората да са достатъчно интелигентни да не се връзват на тези загубили всякакви човешки качества журналисти или "информатори".

АВТОР: Daher Lammoth, Фейсбук Други статии от този авторКоментари