ЗА ВИРТУАЛНИТЕ ВОЙНИ И ДРУГИТЕ ДЕМОНИ

ЗА ВИРТУАЛНИТЕ ВОЙНИ И ДРУГИТЕ ДЕМОНИ
09-03-2018г.
71
Гост-автор

Въпреки медийните манипулации и откровената война с фалшиви аргументи и нападки компанията УанЛайф Нетуърк продължава търговската си дейност на италианския пазар.

През 2016 година Италианският Финансов регулатор (CONSOB)  и Италианският Антимонополен орган (Italian Antitrust Authority)  започна  разследване на дейността на УанЛайф Неуърк Повод за това са  уебсайтове на IMA, които, извършвайки дейността, си нарушават общите условия на компанията Уан Лайф.  Ето защо самата компания предостави  цялата необходима документация на властите и финансовите органи за провеждане на разследванията, свързани с дейността и мрежата.

Въпреки че разследва дейността на уебсайтове на IMA,  Антимонополният орган  наложи  глоба за нелоялни практики и на УанЛайф Нетуърк и УанНетуърк Сървисес.  Компаниите, естествено, предприеха законови стъпки за защита на бизнес интересите си.  В следствие на това, решението на Италианският Антимонополен орган Antitrust Authority беше спряно. Въз основа на единствено възможния мотив: разкследванията  не доказват „нелоялни търговски практики” от страна на двете дружества, което означава, че търговската дейност на УанЛайф Нетуърк, на италианския пазар продължава. Решението на Италиански Административен Върховен Съд е общодостъпно на официалната страница на Consiglio di Stato. 

{BANNER_ID-3}

През последните години УанКойн и партниращи дружества бяха постоянно разследвани. Изписаха се десетки статии, потъпкващи репутацията на компаниии с многомилионни потребители из целия свят. Многократно бяха „затваряни“ офисите и „ограбвани“ потребителите. Дори бяха анонсирани „обвинения” за „финансирането на терористични организации“. Всичко това се оказа абсолютна неистина.
През цялото това време компаниите  продължават да съществуват на пазара на крипто валутите и да набират скорост със своите проекти и нови потребители. УанКойн не само съществува, но тя е единствената компания с  ясна визия за развитие, еко-система, централизирана блокчейн система, единствената, доближаваща се в максимална степен до съществуващите регулации и закони целящи предотвратяване на пране на пари и финансиране на съмнителни дейности, чрез криптовалути.

Нека поставим ясно визията, мисията и целите на компанията, за тези които все още имат някакви колебания.

Визията на УанЛайф и УанКойн е да предоставят на своите потребители възможността да закупят образователни пакети, за да научат какви са механизмите на работа на икономическите пазари, начините на регулация, свързаните с това рискове, да разберат как да търгуват с валути на борсите, както и да получат знания в новите области, като блокчейн технологиите и криптовалутите. Както за всички  други продукти на пазара, които закупуваме ежедневно и тук, потребителя не е задължен да закупи пакети на УанЛайф. Също толкова свободно за потребителите е и получаването на Промо Токени / Жетони/ при закупени промопакети , с които също пожелание, могат да участват в процеса на копаенето на валута.

За разлика от много други „играчи” на пазара на криптовалутите, компаниите от групата на УанЛайф и УанКойн водят напълно прозрачна политика и за целта са създали ясни законосъобразни правила на участие, като най-важното за структурата и безопасността на работа е легитимността на всеки един потребител, закупил от образователните пакети.  Именно поради пълната си видимост и неанонимност, те често са обект на проверки  и „разследвания”, предизвикани най-вече от неясното и нехармонизирано законодателство в  относително новата област на блокчейн бизнес технологиите.

Естествено е живота да изпреварва правните практики, поради което компаниите УанЛайф и УанКойн спокойно  посрещат  всяка нова „проверка”, давайки си сметка, че  така не само увеличават доверието у своите потребители, но спомогат и за разширяването на правната практика по проблема. В този дух изключително добра новина, съвпаднала с определението на италианския съд е и вестта за намерението на Европейската комисия да отдели сериозни средства от общоевропейския бюджет за развитието на блокчейн-технологиите през следващия програмен период.

 

{BANNER_ID-4}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.