Какво крие Великобритания?

Какво крие Великобритания?
13-03-2018г.
31
Гост-автор

Владимир Мицов, Фейсбук:

Да не се окаже, че целия този театър и цвиленето на Мей срещу Русия, с ултиматумите "имате 36 часа" и заканите за ответни мерки, е щото на Острова се разразява МЕГАСКАНДАЛ за педофилия, дето е прикриван в продължение на десетилетия, за да се пазел етническият мир. 

Дето разни черни и кафеви маймуни от индо-пакистан и Африка и основно "мюсюлмани", са изнасилвали бели момичета, а полицията и изобщо властите във Великобритания са прикривали, че иначе лошо за имиджа на мултикултито. Който иначе е толкова силно рекламиран.

Ей затова сега трябва спешно и с всички сили да се сменя темата, иначе обществото ще вземе да се замисли и да се усети за истинския проблем, а не как руснаците щели да изтребват британците, да режат подводните кабели и т.н. (както от месеци дрънкат британските висши военни)

А едно общество дето МИСЛИ е лошо - и за диктатора, и за демократично избрания лидер.

Но това за педофилията е конспирация. Невъзможно да се случи.

Няма как правителството (британското) да прикрива такива работи. Демокрациите не правят това. Само злите диктатури.

Виж, далеч по-логично е, че точно преди световното по футбол, руснаците умишлено ще правят всичко възможно, за да настроят целия свят срещу себе си.

Както Асад да вземе да пусне газ на цивилни, точно след като САЩ казаха, че вече не им се занимава с него (и изведнъж Асад пак стана мишена номер 1 на САЩ)

Щото така казват медиите. Западните, обективните.

Дето пускат заглавия как били убити некви хора, дето още са живи. (а после даже не се извиняват или не уточняват, че е станала грешка, след като все пак редактират думата "убиха" с "поразиха" - точно за да не се разбере от хората, дето не са видели оригиналното заглавие, що за пропаганда се излива)

{BANNER_ID-4}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.