Защо да казваш истината, като можеш да си вземеш парите от нощното шкафче?

Защо да казваш истината, като можеш да си вземеш парите от нощното шкафче?
26-03-2018г.
56
Мария Петрова

Защо ни е да казваме истината? В държава, в която никой не държи на истината. Аре, по-добре недей е положението.

Казването на истината ти носи само главоболия, само проблеми. Ето, вижте какво стана този уикенд...

Мис Вселена България 2017 Николета Тодорова застана пред камерата на Карбовски и честно разказа какво се крие зад напудредния имидж на конкурсите за красота – пари под масата и прилежно скрита проституция.

Между другото, Николета не унизи никого, не накърни ничие име, просто сподели какви момичета има, как те продават тялото си, как покачват цената си на пазара за лъскави момичета, чийто рейтинг се повдига с ленти и корони...И това беше. Простички факти.

Обаче, Николета, ние не обичаме истината. Защото нямаме полза от нея...

Ето защо, ден по-късно, стана ясно, че организаторите на конкурсите, без изрично да са обвинени в нещо...се държат като ощипани госпожици.
Те ще вземат короната на Мис Вселена и ще я съдят. Ще я съдят за думите й – и тези, които правят Мис Вселена, и например организаторката на Мис Силикон. Всички са бесни на Николета...

Да се чудиш защо? Какво толкова каза? Просто изрече онова, което всички си мислим – че повечето миски са платени момичета.

{BANNER_ID-3}

Това е тихомълком приетата всеизвестна истина, но виждате ли – когато се намери някой да посочи, че царят е гол... тълпата надава рев – ауууу, не, не, той не е гол, той е просто с прозрачни дрехи, видиш ли, а ние простаците какво сме си помисли, че е гол...

Но всъщност, глупавият ще се окаже онзи, който си позволява да отбележи очевидното...

Затова, единственият логичен  въпрос е – защо да говорим истината, вместо да си приберем парите от нощното шкафче, момичета?

За какво? За да ни съдят? За да се кудкудяка срещу нас? За да ни вгорчават живота, понеже не сме си затраяли? За да не те подкрепи никой, нищо, че си прав?

А?

Отговорете си честно. За какво ни е истината на място, на което всички се страхуват от нея. Ама яко се страхуват – повече от зли духове дори.

{BANNER_ID-4}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.