Актуално
На мнозина либерални и разкрепостени съзнания възраженията ми ще им се сторят излишни, ретроградни и пресилени, но проблемът не е у мен, а у тях, които не разбират какво казвам. А то е – човешкото тяло е свещено! То трябва да бъде погребано и оставено в покой.
Сатанизъм, маскиран като наука

Николай Фенерски | 16/04/2018

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

Знаете ли че, че едиколко си мускули сме били използвали, докато сме ходели...

И тази информация е толкова важна за нас, че досега не знам изобщо как сме ходели, без да я знаем.

В един от ония големи хамбари, мавзолеите на консумеризма, наричани с благозвучната старобългарска дума „молове“ за пореден път се гаврят с негово величество Човека, като при това лъжат, че „изложбата“ на човешки хардуер е за първи път у нас.

През 2013 пластинираните трупове от хомо сапиенси отново бяха тук, в ЦУМ.Обаче нали цум е олдфешън, сега труповете са в мола.

Изписаха се десетки статии по въпроса, потърсете ги в гугъл по „човешкото тяло, Пламен Сивов“, няма какво повече да се добави, освен да им се каже в прав текст на организаторите и на всички любопитни да видят позорището, да се насладят на разголването, вените, мускулите, сухожилията, че става дума за бивши човешки същества и те по никакъв начин не са заслужили години след смъртта им ние да ги зяпаме с удивление, възхищение и възторг от напредничавия ум, измислил тия риалити инсталации. Методът се нарича „пластинация“.

На мнозина либерални и разкрепостени съзнания възраженията ми ще им се сторят излишни, ретроградни и пресилени, но проблемът не е у мен, а у тях, които не разбират какво казвам.

А то е – човешкото тяло е свещено! То трябва да бъде погребано и оставено в покой. Не да бъде драно, рязано, заливано с пластмаса и излагано на показ по панаирите за радост на плиткоумната публика, зажадняла за още по-коварни зрелища.

Грях, това е грях. И който не смята така, е с психически отклонения. Други статии от този авторКоментари