Чудото на българското образование

Чудото на българското образование
09-05-2018г.
33
Гост-автор

АВТОР: ЕМИЛ ЙОТОВСКИ

Чудото на българското образование.
Задачи в час по математика за 10 клас. 

Иванчо си е татуирал череп, сърце и дракон, а Мими роза и орхидея. Петър си татуирал нож и кука. Колко татуировки имат общо и защо родителите и на тримата са идиоти?

Ако две тръби пълнят басейна за два часа това значи ли, че водката на бара може да се продава над десет лева малката?

Две момичета от съседния клас са бременни. Едната в третия месец, другата в четвъртия. Колко общо са бременни двете, ако бащата е един и същ учител по физкултура?

Ако двата катета на един правоъгълен триъгълник са по 5 сантиметра, колко кокаин ще е необходим, за да се начертае с него хипотенузата?

Ако Мими и Пепи пушат от едно наргиле, Мими си е дръпнала пет пъти, а Пепи два пъти повече, по колко трябва да платят двете за наргилето?

Ако Мими си пусне снимка на задника във Фейсбук и събере хиляда лайка, а нейната приятелка Лили – снимка на бюста си и събере седемстотин лайка, какво трябва да пусне Ваня, за да събере две хиляди лайка без да забременее?

Следва урока по История, в който под патронажа на неправителствени организации ще се обсъждат събитията около баташкото подстригване, както и различните гледни точки за изненадващото топло турско присъствие в жени до тридесет и пет години.

{BANNER_ID-4}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.