Шокиращи кадри на убийството в Шумен! (ВИДЕО)

Шокиращи кадри на убийството в Шумен! (ВИДЕО)
14-05-2018г.
103
Лентата

Lentata.com се сдоби с ексклузивни кадри на убийството в Шумен, което потресе града преди дни.

Дотук се знаеше, че на 12 май, след спречкване между група роми и мъж на около 30 години се стига до убийство - един от мъжете в боя е наръган с нож и по-късно издъхва. 

Спречкването между 3-4 мъже се случва в уличката зад читалище "Стилиян Чилингиров", в кв. "Гривица" в Шумен. 
Веднага след побоя - убиецът е задържан, информираха от полицията и поясниха, че спречкването се е случило между двама братя (на 28 г. и на 32 г.) от град Шумен и мъж на 36 години от Шумен (с постоянен адрес град Поморие). 36-годишният мъж е наръгал един от двамата братя - беше съобщено от МВР.

Убийството се случи посред бял ден, на улицата в Шумен, пред очите на майки и деца - разказваха очевидци - "Беше брутално, имаше наблизо деца и майки, пищяха, ужасно беше!" - бяха думите на свидетели  часове след случилото се.

Според местното издание strelabg.com убиецът се подвизавал с имената "монах Велико" и Фейсбук прозвището Ah Kin.

“Монах Велико” бил на 36-години с адрес в Поморие, но се бил завърнал от дълго пътешествие в родния си край и решил да раздава справедливост, това сочат неговите постове и публикации в социалната мрежа.
Часове преди да наръга 28-годишният Митко, той споделил в една от шуменските групи, че търси крадец на икона от Велики Преслав, за да го накаже “Господ да му е на помощ, на него и на цялото му семейство”.

В същото време - от кадрите се вижда, че мъжът е нападнат от група  роми, първоначално лежи на земята, впоследствие се изправя и боя между тях продължава. Секунди по-късно, един от мъжете пада окървавен до кофата за боклук.

КАК СЕ Е СЛУЧИЛО УБИЙСТВОТО? Може да видите сами...

ВНИМАНИЕ: Следващите кадри съдържат нецензурирано показване на случилото се убийство. Моля, преценете дали да ги гледате:

 

***

Кадрите предостави блогърът  Димитър Георгиев - Бико - Biko.bg.

 

 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.