СМЕСЕН MAGAZINE
1110 НАГРАДИ ТЕ ОЧАКВАТ ОТ КАРНОБАТСКА
ИГРАЙ и гледай Световното по футбол на 50-инчов Смарт Телевизор

Лентата | 22/05/2018

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

Феновете на истинския футбол това лято ще играят в един отбор с любимата си Карнобатска, защото тя нагорещява страстите като за Световно със 1110 награди.

Промоционалните опаковки на Карнобатска гроздова от 0,5 л., 0,7 л. и 1 литър дават шанс на най-запалените почитатели на голямата игра да спечелят 10 смарт телевизора с 50-инчов екран.

Запалянковците ще се състезават и за 100 чугунени барбекюта, защото загубите на любимия отбор се преглъщат най-добре с уханна скара и пивка ракия, а победите са най-сладки в атмосферата на домашен уют и кулинарен майсторлък.

Хиляда късметлии пък ще се окичат с големите медали за качество, присъдени на невероятната Карнобатска Мускатова от съдиите на най-престижните конкурси в Брюксел и Франция, печелейки по бутилка от нея.

Периодът на играта е от 23 Април до 30 Юни, така че истинските състезатели имат време да участват няколко пъти и така да увеличат своите шансове за печалба, стига да потърсят промоционалните опаковки в магазините.

Повече подробности за голямата игра и големия футбол могат да се открият на адрес www.karnobatska.bg Други статии от този авторКоментари