СМЕСЕН MAGAZINE
Всичко живо, дори съдиите, позира на камерите и се чепи, да си покаже по-хубавия профил. На всеки 20 минути, съдията тича в един тунел да гледа телевизия и после дава дузпа, която Роналдо пропуска. Конгоанци ритат за Франция, албанци за Швейцария, африканци за Германия, бразилци за Русия и хобити за Аржентина. По трибуните равномерно са поставени само топ-манекенки, декорирани с трикольорчета по бузките, а през няколко сектора, непременно ще има по един идиот захапал и надуващ вувузела.
Световното е пълна скука!

Лентата | 27/06/2018

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

АВТОР: ВАСКО ГРОМКОВ

Първите срещи в групите на световното първенство по футбол в Русия ги гледах с по пълни 45 минути на полувреме.

Вторите вече ги пусках след 15-тата минута на всяко полувреме, а сега на третото завъртане, следя само последните 15 минути от полувреме.

Скуката и досадата са ЕПИЧНИ!

Всичко живо, дори съдиите, позира на камерите и се чепи, да си покаже по-хубавия профил.

На всеки 20 минути, съдията тича в един тунел да гледа телевизия и после дава дузпа, която Роналдо пропуска.

Конгоанци ритат за Франция, албанци за Швейцария, африканци за Германия, бразилци за Русия и хобити за Аржентина.

По трибуните равномерно са поставени само топ-манекенки, декорирани с трикольорчета по бузките, а през няколко сектора, непременно ще има по един идиот захапал и надуващ вувузела.

Половината играчи на първенството имат прически със задължителна изрязана „чертичка – път” на главата, а другата половина са се запопили с лицева козина до пъпа.

Във всяка група има поне по един отбор в изцяло зелени екипи, който се е слял с тревното покритие и му се виждат само обувките (ако са бели или жълти) по телевизията.

Разбира се, има половин дузина готини отбори, като Хърватия, Мексико, Австралия, Белгия и отчасти Англия, Сърбия и Япония, ама те не са комерсиални и ще ги порежат съвсем скоро.

С една дума това световно първенство може да се определи като ... ЛУДОГОРЕЦ! 

 Други статии от този авторКоментари