Когато 2 снимки говорят... (Или за слугите и националните предатели)

Когато 2 снимки говорят... (Или за слугите и националните предатели)
06-07-2018г.
54
Гост-автор

Изслушването на доклада на европредседателстващия Бойко Борисов пред Европарламента.
Когато 2 снимки говорят повече от хиляди думи за успехи, уважение, похвали, погалвания по темето, и други "високо-положителни оценки".

Вижте, това не трябва да предизвиква "хи-хи" у вас.
Трябва да разберете това, което пиша от години: че колонизаторите, и васалите на метрополията, които управляват ей тия външно-управляеми "управляващи" на България, ги презират, както се презира всеки слуга, и национален предател.

Презират ги, но ги използват, защото така са свикнали. Презират ги точно така, както се презира марионетен туземен вожд с халка в носа и клечки в ушите, който продава черните си събратя на белите роботърговци за мъниста и огледалца.

Щом те презират по този начин тези, (които населението по навик все още нарича "нашите политици"), представяте ли си, какви незаслужаващи внимание и уважение двуноги скотове за тях са тези нашенци, които го избират, боготворят, лелеят, умират си да се снимат с него, и се гордеят, че са за ГЕРБ?

И сега страшния въпрос: население, което избира, търпи, боготвори, харесва такива, повтаря мантрите за "европейско семейство", "цивилизационен избор", "атлантическа ориентация", "пазарна икономика", "свободни пазари", "отворено общество", "толерантност", "демокрация", празнува Halloween, говори на "Wow!", учи и въпитава децата си на ЕГМОНТ-България, и на Cartoon Network, дали заслужава и едно оризово зрънце повече уважение, зачитане, от това, което му/ни засвидетелстват?

Отговор: заслужава, но само народът, не населението. Народ, който все още има силите въпреки всичко да е точно обратното на изброеното. Народ, който независимо обречената битка, продължава да плува срещу течението, към извора на здравия разум, на националния интерес, на здравия смисъл на българското. Народ, който е осъзнал, и избрал пътя на народо-освободителната борба.

Това е.
Хак ви/ни е. Пак да си ги изберете. По двата начина - чрез гласуване за тях, и чрез гъбарското (уж) негласуване.

А по-заблудените, но пак не особено мислещите, да си изберете "алтернативата": БСП. Щото (уж) не били единосъщностни, и единородни с ГЕРБ, и прочее кирияк-стефчовци.
Ако изобщо знаете - какво е това.
___
Автор: Пламен Пасков, Фейсбук

{BANNER_ID-3}

 

{BANNER_ID-4}

 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.