Българският прогресивен либерал: Психопортрет

Българският прогресивен либерал: Психопортрет
09-07-2018г.
47
Гост-автор

АВТОР: Владислав Апостолов, Фейсбук:

Бъди български „умнокрасив“ прогресивен либерал, коментатор и инфлуенсър с 2,96 % влияние сред протестариата и еротичен гъдел за ромски и румънски модели.

Разправяй наляво и наляво колко малоумно и расистко е да се говори обобщаващо за сирийски, сомалийски, афганистански, пакистански, еритрейски и други мигранти от Африка и ислямския свят в западните общества.

Брандирай всяка критика на културни практики, внесени от тези мигранти в Европа и САЩ като доказателство за опасен фашизъм, фаражизъм, тръмпизъм и орбанизъм.

Пренебрегвай факти, статистики и проценти за сметка на чувства, пожелателно мислене, утопични представи, еманципиращи хиджаби и плюшени мечета.

През останалото време обаче, неиронично обобщавай обилно за българските мигранти в западните общества без да си даваш сметка, че участваш в групово изнасилване на собствената си либерална логика.

Пляскаш статус „Как да познаем българина на летището“ и „умнокрасивиш“ в протестърския съркълджърк колко са тъпи българските селяни, как се излагат постоянно и как не могат да се интегрират защото пляскат в самолета, търсят авантата и искат да минат по другия начин.

Буквално в следващия момент се възмущаваш, че някой е посочил поредното изнасилване, обезглавяване, терористичен акт, публична дефекация, кастрация или детски брак сред мигрантските общности от Африка и ислямския свят.

„Какви са тия „факти на омразата“, кряскаш в интернета и се връщаш да сипваш върху “простотията българска“.

После чакаш гласовете от чужбина.

{BANNER_ID-4}

{BANNER_ID-3}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.