Политическа партия 'Как Може'

Политическа партия 'Как Може'
05-09-2018г.
23
Венци Мицов

Венци Мицов, Фейсбук:

Политическа партия "Как може" е създадена някъде във второто десетилетие на 21 век.

Партията е създадена от бивши потребители на форума "Бг мама", като впоследствие към тях са се присъединили вегани, вегетарианци, суровоядци, по - радикални фенове на хомеопатията и антиваксъри.

Първоначално партията нямала идеология, но първите ясни идеи започват да си личат в програмните й документи, когато към същата партия се присъединяват любителите на скандали със сервитьори в ресторантите, които, поради липса на своя платформа припознават идеологията на Политическа партия "Как може".

За първи акции на партията се сочат няколко масови недоволства по повод излъчването на различни реклами за дамски превръзки, мъжки парфюми, бебешки пудри.

Постепенно партия "Как може" се ориентира към далеч по - злободневни проблеми като "MAFIQTA в кулинарните предавания на Ути Бъчваров", "КАК МОЖЕ В ЧЕРЕШКАТА НА ТОРТАТА ДА КАНЯТ ТИЯ", "КАК МОЖЕ ВЪВ ФЕРМАТА ДА КАНЯТ ОНИЯ" и не на последно място - паметния и оставил трайна следа митинг "БРАЗДИ НЕ Е БАНИЦА", в който протестиращите настояли за гражданска квота в селскостопанските предавания и за харта за правата на кравите, които биват снимани и експлоатирани безжалостно от злите телевизионни продуценти на предаването.

Политическа партия "Как може" има дълга и противоречива история, но на нея дължим няколко неосъществени проектозакона като "Закон за джендър променливият лимец", "Наредба за деполитизиране на киселото мляко" и "Декрет за повече законност в брането на пащърнак".

Днес политическа партия "Как може" е част от ландшафта на политическата сцена, като най - големият враг на партията е Политическа партия "Ми ей така, може", която подкрепя ваксините, гадните ресторанти, снимането на краварници и е категорично против яденето на лимец, освен ако не е произведен от самата MAFIQ.

На последните избори Политическа партия "Как може" не успява да спечели сериозна подкрепа.

Вследствие на това партията пуска своя декларация, в която се казва - "КАК МОЖЕ???".

Към днешна дата се очаква декларация срещу новите сезони на "Гласът на България" по БТВ и "Вип брадър" по Нова...

Данни - Мицопедия

{BANNER_ID-4}

 

{BANNER_ID-3}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.