Повелителят на либералния кючек

Повелителят на либералния кючек
07-09-2018г.
171
Мартин Карбовски

Беше ми симпатичен когато пееше “Умри, Умрииии...”. Приличаше на честен наранен човек, който беснее срещу липсата на любов. Беше си цигански пънк.

Сега неговият стил е acid-чалга. Воят от гетото, оборудвано със зомби слуз втора употреба - сякаш открадната от снимачната площадка на Skunk Anansie.

Музиката му се подобрява. Но политическото послание на новите песни на Васко е “Deep State in Deep Shit”.

Татуировките са картини. Връзка, това са две жени. Кученца с колелца. Пиктограми на фалшивата емпатия. Различните са онеправдани пролетарии от всички страни, които искат нещо. Гадна работа. Да не би системата да те убива, какво ти става?

Васко закъсня с либералния си кючек. Това не е певецът на работническата класа, това няма да е Тупак.

Чалгата от музика на ракията се опитва да стане музика на ЛГБТ+. Да де, ама пиещите ракия нямат любов с либералните абревиатури.

Васко си купува мелница на девети септември. Пее за различните.

Различните бяха разобличени от терора, от Сирия, от Тръмп.

Различните танцуваха едно лято, окепазиха каквото можаха на Евровизията и сега се крият зад лозунгите си.

Освен това Васко не е различен - той става мейнстрийм с посланията си “ребята, давайте жить дружно”.

Повелител на либералния кючек.

Всичко това нямаше да е проблем, ако либералният Азис говореше с опонентите си, а либералите въобще не се представяха за Библия на съвремието и Цезари на съвремието.

Защо Васко прави това?

Дали защото иска циганите да престанат да бият жените си? Или защото чалга клубовете са оазис на еднополовата любов? Или потреблението на силикон и кученца е форма на социален протест и вик за помощ?

Дали ЛГБТ ще припознаят Васко? Или acid-чалгата ще обедини в политически кръжоци курвите по дискотеките и нацепените културисти? Жесток съспенс.

Но свиквайте. Васко е нашето Джон Ленън. Така викат циганите - нашето Джон Ленън. Някой би си помислил, че е нашето зомби на Джон Ленън. 

Кофти, а? Съжалявам, ако не Ви харесва. Хейтъри нещастни.

Аз съм фен на “умрИ, умрИ...” какъв размах, каква липса на толерантност - наказание за леките нрави беше тоя текст. Сега - “позна ли ме?” Не бе, не те познавам, чужд си ми с тия прогресивистки лозунги, какво ти стана?

АВТОР: Мартин Карбовски

{BANNER_ID-4}

{BANNER_ID-3}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.