Актуално
Васко закъсня с либералния си кючек. Това не е певецът на работническата класа, това няма да е Тупак. Чалгата от музика на ракията се опитва да стане музика на ЛГБТ+. Да де, ама пиещите ракия нямат любов с либералните абревиатури. Васко си купува мелница на девети септември. Пее за различните.
Повелителят на либералния кючек

Мартин Карбовски | 07/09/2018

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

Беше ми симпатичен когато пееше “Умри, Умрииии...”. Приличаше на честен наранен човек, който беснее срещу липсата на любов. Беше си цигански пънк.

Сега неговият стил е acid-чалга. Воят от гетото, оборудвано със зомби слуз втора употреба - сякаш открадната от снимачната площадка на Skunk Anansie.

Музиката му се подобрява. Но политическото послание на новите песни на Васко е “Deep State in Deep Shit”.

Татуировките са картини. Връзка, това са две жени. Кученца с колелца. Пиктограми на фалшивата емпатия. Различните са онеправдани пролетарии от всички страни, които искат нещо. Гадна работа. Да не би системата да те убива, какво ти става?

Васко закъсня с либералния си кючек. Това не е певецът на работническата класа, това няма да е Тупак.

Чалгата от музика на ракията се опитва да стане музика на ЛГБТ+. Да де, ама пиещите ракия нямат любов с либералните абревиатури.

Васко си купува мелница на девети септември. Пее за различните.

Различните бяха разобличени от терора, от Сирия, от Тръмп.

Различните танцуваха едно лято, окепазиха каквото можаха на Евровизията и сега се крият зад лозунгите си.

Освен това Васко не е различен - той става мейнстрийм с посланията си “ребята, давайте жить дружно”.

Повелител на либералния кючек.

Всичко това нямаше да е проблем, ако либералният Азис говореше с опонентите си, а либералите въобще не се представяха за Библия на съвремието и Цезари на съвремието.

Защо Васко прави това?

Дали защото иска циганите да престанат да бият жените си? Или защото чалга клубовете са оазис на еднополовата любов? Или потреблението на силикон и кученца е форма на социален протест и вик за помощ?

Дали ЛГБТ ще припознаят Васко? Или acid-чалгата ще обедини в политически кръжоци курвите по дискотеките и нацепените културисти? Жесток съспенс.

Но свиквайте. Васко е нашето Джон Ленън. Така викат циганите - нашето Джон Ленън. Някой би си помислил, че е нашето зомби на Джон Ленън. 

Кофти, а? Съжалявам, ако не Ви харесва. Хейтъри нещастни.

Аз съм фен на “умрИ, умрИ...” какъв размах, каква липса на толерантност - наказание за леките нрави беше тоя текст. Сега - “позна ли ме?” Не бе, не те познавам, чужд си ми с тия прогресивистки лозунги, какво ти стана?

АВТОР: Мартин Карбовски

 Други статии от този авторКоментари