Актуално
Нормалността на една държава се мери по това дали законите се отнасят до всички. Днешните борци за граждански права са новите гаулайтери на демократичния режим и смятат, че са извън закона. Повод за това писане е данъчната проверка на група активисти, познати покрай няколко либерални процеса във Варна. Представете си, какво безобразие - появил се е съдия, който назначава данъчни проверки на “борци за граждански права”.
Защитете гей-активистите от данъчни проверки!

Мартин Карбовски | 22/09/2018

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

Нормалността на една държава се мери по това дали законите се отнасят до всички. 

Днешните борци за граждански права са новите гаулайтери на демократичния режим и смятат, че са извън закона. 

Повод за това писане е данъчната проверка на група активисти, познати покрай няколко либерални процеса във Варна. 

Представете си, какво безобразие - появил се е съдия, който назначава данъчни проверки на “борци за граждански права”. Съдия Марияна Ширванян от Административен съд - Варна изпратила на Националната агенция по приходите сигнал срещу различни варненски активисти - страни по дела за гей права. 

Напълно законно, с определение, съдия Ширванян изпраща на агенцията сигнал със списък имена на варненски активисти, които не са страни по делото, но за които се знае, че в миналото са били представлявани от същия адвокат, познат със спецификата на делата си - защита на ИК и гей активности. 

Мотивите за проверката са чудесни: търсят се "източниците на финансиране на тази активна гражданска дейност". 

Тихият орбански повей на законност възмущава гей-активиста Радослав Стоянов и той праща вопли в интернет. Как смее съдийка да иска източници на финансиране?! 
А аз казвам - източниците на финансиране са важни. С тях хора като Радослав Стоянов тормозят граждани и журналисти с напълно безмислени и идиотски дела в съда. 

Тези хора са обидени на други хора непрекъснато и искат да съдят. Но трябва да се види това, което повтарям от години - с какви пари гей-активистите тормозят журналисти и граждани в съда до такава степен, че обикновените хора вече не смеят да произнасят публично някои имена и думи. Но пък логичната омраза към тази преиграна гей-комсомолщина клокочи и набира сила. 

Искаме да знаем какви са доходите и източниците на гей-активистите. Никой не е по-високо от един закон и една проверка. Това, че си гей, не те прави непроверяем гражданин.
 
Нали, другари гейове? 

Благодарим, съдия Ширванян. Дано и в София се сетят откъде са парите на кресливите европейски хунвейбини. 

АВТОР: Мартин Карбовски
 Други статии от този авторКоментари