6-годишни пишат любовни гей писма като задача в училище

6-годишни пишат любовни гей писма като задача в училище
03-10-2018г.
191
Лентата

Видео материал, публикуван от BBC, в което се вижда как 6-годишни ученици пишат любовни писма с хомосексуална насоченост, предизвика бурни реакции в социалните мрежи.

Децата учат в начално училище Bewsey Lodge и във видеото се вижда как тяхна учителка им дава задача да напишат любовно писмо от името на „принц Хенри“ до неговия прислужник „Томас“.

„Ще обясните на Томас защо идеята да се ожени за вас е страхотна!“, обяснява им учителката.

„В това училище децата от ранна възраст учат за отношенията в ЛГБТ общността“, се казва във видеото.

„В този клас 6-годишните ученици учат за гей брака. В конкретната приказка принцът (Хенри) иска да се ожени за прислужника си (който е мъж). Затова децата пишат любовни писма“.

Учителката Сара Хопсън казва в интервю за BBC, че децата „ще открият света и цялото разнообразие наоколо, и това ще стане в ранна възраст“.

Много потребители в социалните мрежи изразиха недоволството си към Хопсън и училището и ги обвиниха, че преподават уроци, неподходящи за възрастта на децата.

Под публикацията на BBC във Фейсбук потребителите написаха възражения против сексуализирането на децата от ранна възраст и писането на любовни писма като учебна задача.

Един потребител, представил се за директора на училището, отговаря: „Горда съм с училището, децата и семействата им. По принцип не пиша коментари в социалните медии, но сега се чувствам длъжна да го направя. Интересно колко много хора считат, че учебното ни съдържание е сексуално“.

„Ние преподаваме на децата и по теми като расизъм, екстремизъм и религия. Предизвиквам всеки, който се съмнява в работата ни относно ЛГБТ да дойде и да поговори с нашите малчугани. Те ще ви покажат какво е уважение и, че няма нищо лошо в това да си момче, а да искаш да носиш пола, както и да имаш двама татковци или две майки, които те обичат, и, че няма такова нещо като момичешки или момчешки неща“.

В училището, в което също така се носят полово-неутрални униформи, се поставя голям акцент върху културните, етнически, религиозни и сексуални различия, а в уебсайта му има качено видео, в което ученици четат текст за равенството, половата идентичност и други подобни проблеми".

***
Източник: www.breitbart.com

{BANNER_ID-4}

{BANNER_ID-3}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.