Ром с моторна резачка наряза врата на заведение

Ром с моторна резачка наряза врата на заведение
16-10-2018г.
33
Гост-автор

Ром с моторна резачка атакува известната механа в Бяла Слатина "Бар Лебар" в събота след полунощ. По чудо няма пострадали.

Заведението било пълно с посетители и вечерта минавала спокойно, когато пристигнали група роми. Те поискали да им се намерят места, където да седнат, но такива за съжаление нямало и учтиво били поканени да си тръгнат. Така и станало, но след около половин час гостите на заведението били брутално атакувани.

Първоначално се чул страхотен шум, като някои си помислили, че отвън автомобил върти гуми. Механата се изпълнила с дим, разказват очевидци, а през дървената врата се подала моторна резачка. За щастие към този момент нямало човек до вратата, който е щяло да бъде буквално разсечен. 

В механата настанала паника и посетителите от външния салон веднага влезли по-навътре в търсене на сигурност. Свидетели разказват, че всичко било като на филм и не могли да повярват на очите си, страхували се за живота си и не знаели какво да направят срещу въоръжения мъж. 

Вратата била разрязана от горе до долу и паднала навътре. Хората видели, че единия от групата роми, дошли по-рано да търсят места, държи резачката и се заканва страшно. Той започнал да я размахва на входа срещу двама души, които смело застанали пред него. Единият от тях имал сълзотворен спрей и веднага напръскал нападателя, за да се предотврати по-сериозен инцидент. Циганинът успял да избяга в този момент, наблизо го чакала и кола с негов съучастник.

Веднага посетителите на "Бар Лебар" се обадили на 112. На място дошъл автопатрул, като единият от полицаите пък нападнал с юмруци гост на механата.

На следващия ден бил задържан нападателят с резачката. Най-вероятно ще му бъдат повдигнати обвинения за хулиганство.

Ще следим тази история ще Ви информираме своевременно.

***
Източник: Vestitel

{BANNER_ID-4}

{BANNER_ID-3}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.