Поетът Росен Карамфилов за депутата Петър Петров: Низостта предели няма!

Поетът Росен Карамфилов за депутата Петър Петров: Низостта предели няма!
14-11-2018г.
30
Гост-автор

Росен Карамфилов, Фейсбук:

Тази сутрин се събудих и с радост установих, че не съм сляп, много добре си виждам, нищо че имам три диоптъра, това е от много четене, а и от доста писане, не е като да не написах пет книги, от тях се издържам, впрочем и от името си, което много мразя да цапат с тиня такива индивиди като господин депутата Петър Христов Петров.

Между другото, не можах да го намеря във фейсбук, може и да си е изтрил профила, може да го е хванало шубето, че пак е набутал шефа си между шамарите без да иска. 

Какво да се прави? Никога не е късно да нагазиш лука. И то с мръсни крака. Никога не е късно да засегнеш, да обидиш, да омаскариш някого. Да, дами и господа, точно така, тук става дума за клевета по мой адрес.

Грозна, долна и отвратителна клевета. Да, вярно е, че изглеждам доста прилично, не ми личи много диагнозата, нямам проблеми с говорния апарат, мисълта ми е бърза и остра като скалпел, имам мнение по редица въпроси. Но не е като да нямам 100% инвалидност по ТЕЛК, не е като да мога да пазя равновесие, не е като да не се движа откак се помня на четири колела и два крака, не е като да нямам нужда от социален асистент. Обаче - не съм слепец. Ура! Не съм и дано никога не ослепея! Тоталният мрак би ме ужасил. Би ме вкарал във филма още повече. 

На господин Петър Христов Петров не искам да казвам нищо. Мога само да му поблагодаря за хубавите думи, които каза за мен, така сърцат человек ще да е той. Може би е някой далечен последовател на Василий Втори - оня, дето е ослепил българите. Та и господин Петров така - ослепи един поет, който дори не е Гео Милев! 

Тюх! Мамка му и живот. Да взема да стана от тая количка най-сетне и да се запиша на танци! Тъй или инак - нищичко ми няма! Само взимам парите на държавата и работя за майките. Те се къпят в пари, милите, вие не знаете ли? Те не страдат. Тях не ги боли за чедата им! Ама хич! За тях те са банкомати! 

Сега, разбира се, следва някой от политиците да не схване сарказма в написаното горе и да го използва срещу мен. Нека. Има една стара приказка - низостта предели няма. Когато някой е низък, той е низък с всички възможни средства на низостта си. И никой не е способен да го спаси от него самия.
Спирам.

{BANNER_ID-4}

{BANNER_ID-3}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.