Актуално
Трима австралийци започват да пишат "научни статии", които са тотална подигравка с науката, но пък се вписват изцяло в съвременния либерален политкоректен "научен" дискурс. Целта им е да оголят мащабите на масовата пропагандна шизофрения, която е обхванала модерния либерален академичен западен свят, който вече робува не на науката, а на политкоректността. И успяват.
Как трима австралийци направиха западния научен свят за смях

Гост-автор | 05/12/2018

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

Ирини Зикидис, Фейсбук:

През октомври тази година западният научен свят преживя тежък инфаркт на миокарда, от който едва ли ще се съвземе следващите петдесет години.

Цяла плеяда медии, фондации и учени станаха за смях и позорът още дълго ще е техен спътник.

Какво се случи?

Трима австралийци започват да пишат "научни статии", които са тотална подигравка с науката, но пък се вписват изцяло в съвременния либерален политкоректен "научен" дискурс.

Целта им е да оголят мащабите на масовата пропагандна шизофрения, която е обхванала модерния либерален академичен западен свят, който вече робува не на науката, а на политкоректността. И успяват.

Оказва се, че в днешно време можеш да спечелиш солидно финансиране и да се радваш на славата на сериозен учен, ако експлоатираш теми като супермасизма на белия хетеро мъж, виктимизацията на жената, джендър и айдентити стъдис, и сексуалността при всички 72 пола.

Някои от нещата, които са публикували с огромен успех:

1. Пренаписали са "Майн Кампф" на Хитлер, като са добавили щедри порции толерантност и мултикултурализъм;

2. "Доказали са", че когато един мъж се самозадоволява, той може да бъде обвинен в "изнасилване" на жената, за която си мисли, и тя е негова жертва;

3. "Доказали са", че мъжкият пенис е виновен за глобалното затопляне.

Повече от половината им тези са били приети с овации.

Този експеримент може да изглежда смешен и дори забавен, но болезненият извод, който можем да направим е, че съвременната наука все повече се превръща в заложник и проводник на абсолютно психотичната идеология, налагана от модерните прогресисти.

И тъй като в конкретния случай става дума само за бегло надникване в съвременния академичен свят, дори не смея да предположа какви са истинските мащаби на тази лудост, която унищожава рационалната наука и я замества с лицемерни и фалшифицирани "научни послания“.

Забавлявайте се с видеата, в които тримата австралийци, задушавайки се от смях, разказват какви глупости са писали и възторгът, с който са били приети в научните среди.

И не забравяйте.

ЛИБЕРАЛИЗМЪТ Е РАК.

https://areomagazine.com/…/academic-grievance-studies-and…/…

 Други статии от този авторКоментари